Yes, we zijn weer open

c9fe1438-e8b3-41ff-9bc6-e094ff627c4a

Lieve Bruidsparen,

Je bent te huwelijk gevraagd, super spannend allemaal en jouw trouwjurk of trouwpak is natuurlijk heel bijzonder om uit te zoeken. Alleen de winkels gaan dicht, dus bijna 10 weken hebben jullie internet afgestruind, elke persconferentie zitten duimen, net zoals wij, dat de winkels weer open gaan en eindelijk is het op woensdag 3 maart zo ver. We zijn weer open!

Om dit te vieren hebben wij een fantastische Bridal Goodie Bag voor jullie samen gesteld.

Gaan jullie snel trouwen?

Wij krijgen veel telefoontjes van  bezorgde bruidsparen omdat ze heel snel gaan trouwen en nog geen trouwjurk of trouwpak hebben uitgezocht, geen zorgen dan ben je ook bij ons aan het goede adres! Met wel meer dan 1000 nieuwe trouwjurken en een zeer uitgebreide collectie trouwpakken direct uit voorraad leverbaar heb je alle keus. Op ons eigen atelier kunnen we snel jullie bruidskleding afpassen en vermaken en kun jij gewoon stralen en genieten op jullie trouwdag!

 

foto gemaakt door: huistedenfotografie

Custom Made Bruids Kimono

In deze bag zit een prachtige zelf ontworpen bruids kimono met Swarovski opdruk.

Stel je eens jullie trouwdag voor:

De grote dag is aangebroken, jullie gaan vandaag trouwen. S’ochtends komt de kapster/visagiste je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen. De fotograaf is er ook al bij om alle voorbereidingen vast te leggen. Nu heb je een prachtige Bruidspaleis Kimono aan met Swarovski opdruk. Laat het stralen maar beginnen!

Bruidsaccessoires en leuke cadeautjes

Naast de Custom Made Bruids Kimono zit de Bridal Goodie Bag vol met leuke cadeautjes, vouchers en informatie voor jullie huwelijk.

Deze box krijg je van ons cadeau als je bij het Bruidspaleis een trouwjurk koopt en dit doen we de hele maand maart.

 

Nog even over ons

Bruidspaleis bestaat al bijna 40 jaar en bruidsmode is onze lust en passie. Wij zijn zo blij dat we al onze toekomstige bruiden en bruidegommen mogen verwelkomen. Wij hebben als Bruidspaleis meer dan 1000 trouwjurken op voorraad en hebben in elke vestiging een eigen atelier met ervaren coupeuses voor het perfect op maat maken van jullie trouwkleding.

Maak jij binnenkort een afspraak? Dat kan natuurlijk, hier in onze online agenda

 

 

Ben je op zoek naar de mooiste trouwjurk of trouwpak? Kom dan eens kijken in één van onze winkels of stuur een e-mail voor meer informatie. In ons eigen atelier kunnen wij alles naar wens en op maat verzorgen.

Sharing is Caring!

Scroll to Top