Naast onze prachtige collectie trouwjurken hebben wij ook een uitgebreide collectie bruidssieraden van het waanzinnige merk Swarovski.

De  Swarovski collectie sluit aan aan iedere stijl van onze trouwjurken en is na jullie grote dag nog perfect draagbaar. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Annemarie De Jong
aanbevolen

In januari 2016 begon mijn zoektocht naar DE jurk. De allereerste afspraak in een bruidszaak was bij jullie in Den Haag. Ik ben onwijs goed geholpen door Daphne, wat een spontane vrouw en ze begreep wat mijn wensen waren. Achteraf was de eerste jurk die ik aan had DE jurk. De laatste passessie heeft Dineke me goed geholpen en tips meegegeven. Op 4 november 2016 was het eindelijk zover. Op de dag zelf veel complimenten gehad over de mooie jurk en mijn man vond hem fantastisch.Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet voor de mooiste dag van mijn leven. Groetjes Annemarie van Muijen-de Jong

Meer

Bruidssieraden

Alles bekijken →

Bruidssieraden

Swarovski 5062148

Bruidssieraden

Swarovski 1179752

Bruidssieraden

Swarovski 5253155

Bruidssieraden

Swarovski 1039065

Bruidssieraden

Swarovski 5032907

Bruidssieraden

Kom langs!

Online afspraak maken!

Maak je dag compleet! Door je afspraak direct online in te plannen hebben we alle tijd voor je en hoef je niet te wachten tot je aan de beurt bent. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze