Model 19004 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Jeanine Baks
aanbevolen

Wat een geweldige ervaring was het uitzoeken van mijn bruidsjurk bij het Bruidspaleis in Den Haag. Ben in totaal 3 keer geweest en steeds weer in de watten gelegd. Voelde me echt als een ware prinses. Mijn verkoopster (moet de naam even schuldig blijven) zat al meer dan 40 jaar in het vak en wist goed waar ze het over had. Ben enorm goed geslaagd en eindelijk mag ik zeggen dat ik overmorgen ga stralen in mijn prachtige jurk. Deze zaak is echt een aanrader!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Sandra Thornhill-Mollema
aanbevolen

Kort maar krachtig: EXCELLENT * * * * * Het Bruidspaleis is een mooie, gezellige winkel om je jurk zoektocht te starten. Ongedwongen en eerlijk advies. All you need! Bedankt Gonny & Daphne! :)

Laura

I found a perfect wedding dress for my big day and I couldn't be happier with my choice to come to Bruidspaleis. Daphne kindly helped me try on several dresses and the first dress she suggested was the right one. I had plenty of time to make my decision and did not feel rushed at all. Overall it was a great experience!

Rachel de Jong

Lieve Wilma, ik ben afgelopen week getrouwd en heb heel veel complimenten gekregen over mijn trouwjurk en het kostuum van mijn man.Het was er zonder mij, fantastisch bij uitgezocht door jullie. Het uitzoeken was al een feest, maar ook aan de afpassingen heb ik veel plezier beleefd. Nogmaals hartelijk voor jullie oprechte hulp en advies. We zullen jullie zeker aanraden. Rachel en Ferry

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen