Model 19006 is een fashion kostuum uit de Immediate collectie. Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Groen

Stijl

Modern, Trendy

Karin Van Rijnsoever

Het was liefde op het eerste gezicht bij het zien van mijn jurk. Wilma heeft mij goed begrepen bij het aangeven van mijn wensen. De sfeer in het BruidsPaleis vonden wij zeer ontspannen en gezellig. Wij gaan een zeer mooie bruiloft tegemoet met een goed passende jurk. Lieve groet Bert&Karin

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Esmeralda Meijers
aanbevolen

hallowa het is al weer een poosje geleden dat ik getrouwd ben maar nog steeds de lieve hulp om mijn droom jurk uit te zoeken niet vergeten! hartelijk bedankt! Ik heb me die dag echt een princes gevoeld❤ er was veel keus uit veel verschillende super mooie jurken met veel kwaliteit.

Joey Taal

Helemaal tevreden met de service en collectie.

Manonnûtjûh Kruger

Prachtige jurk gekocht en heel erg fijn geholpen, erg lief personeel. Ik kijk er naar uit om m'n jurk op te komen halen in augustus!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen