Model 19007 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Margot Duran
aanbevolen

Perfect geholpen vandaag door Judith! Ik voelde me meteen op m'n gemak en ze wist precies de juiste jurken te adviseren! De tweede jurk was meteen raak! Ik ben zo blij!!! Prachtige collectie, lieve hulp, en fijne winkel! Aanrader!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Naomi van der Haar

Geweldig personeel. Waanzinnige kennis van de medewerkers en al bij 4e jurk geslaagd.

Jacquelien van Laar

Gisteren ben ik samen met mijn vriendin naar binnen gestapt in de hoop dat er nog een plekje vrij was. We konden vrij snel beginnen met passen! Echt een geweldige top service gehad van Wilma. Bij binnenkomst zag ik mijn jurk en tot mijn vreugde had Wilma die ook voor mij in gedachte. En WoW wat is die jurk geweldig! Wat een prachtige beleving en ik kan niet wachten tot mijn bruiloft waarin ik zal stralen! Bedankt Wilma voor deze super middag! Liefs van die kleine krachtige vrouw Haha!

Ramona Will

In april 2019 heb ik mijn jurk gekocht bij Bruidspaleis Rotterdam. Ik ben ontzettend goed geholpen. Er wordt alle tijd voor je genomen en niets was teveel gevraagd. In februari 2020 heb ik mijn eerste pas gehad. Alles was perfect. Tot de corona-crisis toesloeg. Ik heb nu voor de tweede keer onze bruiloft moeten verplaatsen. Gelukkig denkt Bruidspaleis (Wilma) hier ontzettend in mee en heb ik ook het ophalen van mijn jurk tot twee keer toe mogen verschuiven. Mijn jurk is bij Bruidspaleis in ontzettend goede handen en ik kan niet wachten tot ik hem volgend jaar dan hopelijk echt kan ophalen! Wilma en alle andere collega's, onwijs bedankt voor jullie betrokkenheid, het meedenken en vriendelijkheid!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen