Model 19009 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Bea Rijsdijk-koster
aanbevolen

Wij zijn afgelopen zaterdag 14 januari in Rotterdam geweest met onze schoondochter /dochter/schoonzus /nicht. Wat een fantastische zaak en personeel geweldig, de rust en de professionele aanpak was precies wat zij /wij nodig hadden. Dus de juiste dress, juiste zaak alles klopte.

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Pauline Markussen-Emmerik
aanbevolen

Ik ben afgelopen woensdag 3 augustus bij het Bruidspaleis geweest. De dag van tevoren was ik voor het eerst trouwjurken gaan passen en kwam 's avonds thuis met de gedachte dat 'het gevoel' dat zo vaak wordt beschreven door aanstaande bruiden tijdens het passen van hun trouwjurk misschien wel niet bestond. Had ik het even mis :)!! We werden gezellig en ontspannen ontvangen bij het Bruidspaleis en ik ben ontzettend goed geholpen door Wilma! Ik ben haar enorm dankbaar, na een aantal vragen over hoe ik en mijn vriend elkaar ontmoet hebben en wat ik voor ogen had wist ze ineens wat ik wilde en kwam met een geweldige jurk achter uit het magazijn. Dat was mijn jurk :)! Zelfs nadat ik de jurk had aangepast had Wilma alle tijd voor me en kon ik nog wat andere jurken aanpassen om helemaal zeker te zijn van mijn zaak. Het was echt een feestje! Dank je wel!

Vajén Geerts
aanbevolen

Super! Ben in veel winkels geweest en niet bij 1 zo goed geholpen als bij Bruidspaleis, zowel Den Haag en Rotterdam. Zijn heel vakkundig en weten precies wat wel en niet mogelijk is. Je krijgt echt de tijd en ik kon mijn eigen tempo bepalen, wat mij het meest op mijn gemak stelde was de rust en eerlijkheid, maar toch ook resoluut, wat het wel makkelijker voor jezelf maakt. Zeker een aanrader om daar je jurk te kopen!!!

Annemarie De Jong
aanbevolen

In januari 2016 begon mijn zoektocht naar DE jurk. De allereerste afspraak in een bruidszaak was bij jullie in Den Haag. Ik ben onwijs goed geholpen door Daphne, wat een spontane vrouw en ze begreep wat mijn wensen waren. Achteraf was de eerste jurk die ik aan had DE jurk. De laatste passessie heeft Dineke me goed geholpen en tips meegegeven. Op 4 november 2016 was het eindelijk zover. Op de dag zelf veel complimenten gehad over de mooie jurk en mijn man vond hem fantastisch.Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet voor de mooiste dag van mijn leven. Groetjes Annemarie van Muijen-de Jong

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen