Model 19014 is een fashion kostuum uit de Immediate collectie. Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Roze

Stijl

Modern, Trendy

Gül D

In oktober 2022 voor het eerst geweest bij Bruidspaleis om mijn droomjurk te vinden. Ik ben ontvangen en geholpen door lieve Daphne. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en stelde vragen om zo mijn droomjurk te vinden. Binnen twee maanden had ik mijn droomjurk. Wat is Daphne een ontzettend lieve en behulpzame vrouw waarmee je kan lachen. Ik ben altijd ontvangen met een enorme glimlach en warmte waardoor ik me op mijn gemak voelde. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn bruidsjurk. Lieve Daphne, enorm bedankt voor je hulp en je mooie, warme persoonlijkheid.

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Lisa Adriaansen
aanbevolen

Gisteren hadden wij een afspraak bij het bruidspaleis. Wij werden netjes ontvangen met een kopje thee en wat lekkers. Eerst was er een kennismakingsgesprek waarin gesproken werd welke jurk ik in gedachte had en hoeveel ik aan de jurk uit zou willen geven. Ik vond het gesprek erg prettig omdat Wilma(verkoopster) echt de tijd nam om mij te leren kennen en haar best deed om hopelijk DE Jurk voor mij uit te zoeken! Ik mocht alle jurken uitzoeken die ik wilde passen en ik werd netjes geholpen bij het passen van de jurken en kreeg goed advies. Ik voelde mij erg op mijn gemak en vond de sfeer heerlijk. Ik heb mijn droomjurk gevonden en kan niet wachten om hem aan te trekken! Wilma lieve schat.....dank je wel voor het onvergetelijke moment....je geduld....je enthousiasme en humor.... Kan niet anders zeggen dat het een feestje was! Dank je wel Liefs Lisa van Ooijen

johan kolijn

Fantastische winkel goede service begeleiding en advies heel erg goed prijs technische voor ieder wat wils een echte aan beveelt

Margot Duran
aanbevolen

Perfect geholpen vandaag door Judith! Ik voelde me meteen op m'n gemak en ze wist precies de juiste jurken te adviseren! De tweede jurk was meteen raak! Ik ben zo blij!!! Prachtige collectie, lieve hulp, en fijne winkel! Aanrader!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen