Model 19019 is een fashion kostuum uit de Immediate collectie. Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Grijs

Stijl

Modern, Trendy

Annelies de Waal - Hakkesteeg
aanbevolen

In Rotterdam ben ik keurig geholpen en de eigenaresse is een hele vriendelijke, hartelijke vrouw. Na wat extra hulp van Wilma zat mijn jurk als gegoten en voelde ik me net een prinses ☺️

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Marjan Huisman
aanbevolen

Zo super geholpen! Loes (Beugeling)ik hoop dat je dit leest. Helemaal top geslaagd. Nogmaals dank voor de leuke en gezellige hulp Zeer zeker een aanrader!

Britt Den Herder - van Wageningen
aanbevolen

Na een zeer onprettig eerste gesprek bij een andere grote bruidsmode zaak in Rotterdam kwam ik bij Bruidspaleis terecht. Al vanaf het eerste telefoongesprek voelde ik mij erg op mijn gemak. Vandaag was het dan zover: ik zou mijn droomjurk gaan uitzoeken en ja hoor, dankzij Wilma heb ik deze gevonden! Wat een topvrouw dat weet waar ze over praat! Niets is te veel en ze luisterde echt naar mijn wens. Wij, 5 dames, hebben een topdag gehad dankzij haar!

Judyta Marcin Kowalczyk
aanbevolen

I just back from den Haag! Sooo nice and great experience, very love it! A lot of beautiful dresses and great help! Lady Daphne is great! Helps me a lot! Thank you sooo much! 💋💐

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen