Model 19025 is een fashion kostuum uit de Immediate collectie. Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Sandra Ullersma
aanbevolen

Een super Prettige winkel ! Vriendelijk personeel dat alle tijd voor je maakt. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Vandaag mn trouwjurk opgehaald die perfect op maat gemaakt is. ❤

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Timon Dubbeling

Uitstekende ervaring. Vriendelijk, behulpzaam, enthousiast en zeer competente medewerkers. In mijn drie verschillende bezoeken, van het uitzoeken, het opmeten, en het was super aangenaam.

Anne Marie Bruin
aanbevolen

Wij zijn hier zo vriendelijk en professioneel geholpen. Ook bij het latere doorpassen tot aan de aflevering van de trouwjurk alles was geweldig! Dit heeft bijgedragen aan een geweldige bruiloft! Echt een aanrader!

Nikkie Buikhuisen

We waren eerst bij de Bruidshoek in Leiden wezen kijken. Werden slecht geholpen en de consulente had er duidelijk niet veel zin in. Hierdoor met de nodige reserveringen in de middag hier naartoe gegaan. Maudy was een ster!! Mocht zelf meekijken en jurken uitzoeken, ze kijkt naar je lichaam en stijl. Ze voegde daarna nog een paar suggesties zelf toe. Het was bij jurk 4 raak en ook het latere doorpassen was fantastisch! Dit is een aanrader!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen