Model 19026 is een fashion kostuum uit de Immediate collectie. Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Annemiek Kruif

Zo fijne zaak waar je heel goed wordt geholpen, raad het iedereen aan!! Betaalbare jurken voor ieder wat wils en super goede service!!!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Lisa van Hulst

Heel ervaren personeel met verstand van zaken!

Erica de Jong-Pronk
aanbevolen

Een jaar geleden getrouwd in deze mooie Pronovias! Nog steeds verliefd op de jurk, dank voor de goede zorgen en service!

SVDL

Super geholpen door Yolanda! Dit was de tweede keer dat ik voor een jurk ging kijken. De eerste keer was een regel rechte ramp bij een andere winkel (lees: bij grootste bruidszaak ter wereld). Waar het meer lopend band werk was, het maar maximaal passen van 5 jurken, dan de persoonlijke aandacht. Bij binnenkomst werden wij al met enthousiasme opgevangen, waarna we samen, onder het genot van een kopje thee, de wensen gingen bespreken. Daarna ging ik met Yolanda door de winkel en liet zij mij de jurken zien. We hadden een selectie gemaakt van allemaal totaal verschillende jurken. Uiteindelijk kwamen we steeds dichterbij hetgeen wat ik zocht, ik had een prachtige jurk aan maar het was niet 100%. Yolanda speelde hier heel goed op in, nam de laatste feedback mee en uiteindelijk kwam ze met DE jurk. Het was echt een magisch gevoel en met zijn allen waren we overtuigd dat dit de jurk voor mij is. We kregen champagne zodat we dit mooie moment konden vieren. Na een half uur foto's maken, en genieten met mijn gezelschap, werden mijn maten genomen en wordt de jurk in de juiste maat besteld. Het was echt een top ervaring! Yolanda luisterde goed en de persoonlijke aandacht wat uitmuntend. Ik kan het Bruidspaleis in Rotterdam zeker aanbevelen!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen