Nicole Milano

Nicole is een Italiaanse merk met een zeer ruime collectie trouwjurken. De collectie is onderverdeeld in verschillende brands: Nicole, Aurora, Jolie en Collet. Dit jaar hebben wij een zeer uitgebreide collectie ingekocht van deze prachtige merken.

De trouwjurken staan bekend om elegantie, tederheid en fantasie, maar ook verleidelijk en sexy. Door dit toe te voegen aan de perfecte pasvorm sluit de collectie van trouwjurken perfect aan bij ieder type Bruid.

Nicole Steals your Heart…

Als trend zien we in de collectie, prachtige soepele bohemian trouwjurken met elegante halslijnen en bewerkingen, de elegante en verleidelijke crêpe lijn met uitgewerkte slepen en subtiele kanten lijfjes. Maar ook mooie romantische kanten jurken, in fishtail of met een wijde rok voorzien van een lage rug en speelse accenten. Alle stijlen heeft Nicole Spose opgenomen in haar uitgebreide collectie.

merken-nicole-spose-203x102
merken-nicole-spose-203x102

Alessandra Rinaudo, oprichter van het bruidsmodemerk, samen met haar man Carlo Cavallo, is sinds haar jeugd opgegroeid in de sfeer van een high-fashion kleermaker. Nicole Milano is geïnspireerd door dochter Nicole, zij werd geboren in 1996 en is de inspiratiebron geweest voor haar moeder.

Inmiddels is Nicole zelf hoofddesigner van haar merk en ontwerpt ze de mooiste en meest exclusieve trouwjurken die wereldwijd bekend zijn.

Nicole Milano is gevestigd in het nostalgische Milaan en is een onderdeel van de Pronovias Fashion group.

Scroll to Top