Model Lisette uit de Marylise 2023 collectie, onze Lisette is sexy trouwjurk met haar getailleerde zeemeerminrok in crêpe. De top is gemaakt van kant en heeft een opening achterin.

Artikelcode: 22974

Prijsindicatie: €2000-€2250

Jouw droomjurk!

Halslijn

V-hals

Kleur

Ivoor

Materiaal

Crepe, Kant

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Gül D

In oktober 2022 voor het eerst geweest bij Bruidspaleis om mijn droomjurk te vinden. Ik ben ontvangen en geholpen door lieve Daphne. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en stelde vragen om zo mijn droomjurk te vinden. Binnen twee maanden had ik mijn droomjurk. Wat is Daphne een ontzettend lieve en behulpzame vrouw waarmee je kan lachen. Ik ben altijd ontvangen met een enorme glimlach en warmte waardoor ik me op mijn gemak voelde. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn bruidsjurk. Lieve Daphne, enorm bedankt voor je hulp en je mooie, warme persoonlijkheid.

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

BohemianLess is moreRomantisch

Juliana

Alberto Palatchi

Svetlana

Alberto Palatchi

Almudena

Alberto Palatchi

Ona

Alberto Palatchi

Virginia

Alberto Palatchi

Carol

Alberto Palatchi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Marylise

Fran

Marylise

Fabienne

Marylise

Bonjour

Marylise

Josephine

Marylise

Pauline

Marylise

An-Celine

Marylise

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Priscilla van Keulen

Het Bruidspaleis is een geweldige winkel. Ik ben er ontzettend goed geholpen door Daphne. Ik ben heel tevreden en goed geslaagd bij het Bruidspaleis!

Yvette B

Zojuist zeer goed geholpen door Wilma die door goed te luisteren systematisch alle opties doornam en precies die jurken wist uit te kiezen die pasten bij mijn wensen. Na ruim twee uur passen wat het duidelijk; de eerste jurk die Wilma voor mij uitzocht was perfect en daar was ik nu zelf ook 100% van overtuigd! Bedankt Wilma! Op naar de bruiloft!

Jolyn Huijser-Eilbracht
aanbevolen

Op 13 december voor mijn trouwjurk wezen kijken en geholpen door Wilma. Ik heb een hele leuke middag gehad! Ik mocht zelf de rekken langslopen en uitkiezen welke jurken ik wilde passen en Wilma kwam ook met suggesties. Ik ben heel benieuwd naar de eerste passessie, maar ik kan iedereen aanraden om hier te gaan kijken voor een trouwjurk!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze