Model Hope uit de Pronovias 2023 collectie. Met een onberispelijke snit en eenvoudige lijnen, deze bruidsjurk in Mikado herinnert aan klassieke Franse couture met een boot hals en lange mouwen.

Artikelnummer: 22501

Prijsindicatie: €2250-€2500

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Lage Rug

Kleur

Ivoor

Materiaal

Mikado

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Luke vb

Hele fijne winkel, waar je rustig een trouw jurk of trouw pak met alles erop en eraan kunt kopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ElegantLess is more

Sharon

Tina Valerdi

Charlotte

Alberto Palatchi

Tiki

Alberto Palatchi

Sandra

Alberto Palatchi

Betty

Alberto Palatchi

Nia

Alberto Palatchi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Pronovias

Kenai

Pronovias

Nevado

Pronovias

Aspen

Pronovias

Leyte

Pronovias

Misti

Pronovias

Annecy

Pronovias

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Nelleke Kruijmer

Heb een hele goede ervaring gehad. Wilma heeft veel mensenkennis, en snapte al heel snel welke jurk bij me past. De tweede jurk was al raak.

Sandra Vat-Slieker
aanbevolen

Mijn jurk heb ik gekocht bij Bruidspaleis Rotterdam en ben daar heel erg goed geholpen. Was eerder bij een grote winkel in Deurne geweest waar ik vond dat ze je echt pushten, bij Bruidspaleis nemen ze echt alle tijd voor je en luisteren ook echt naar wat je wel/niet wilt. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de service en mijn schitterende jurk!!

Chantal Reening - Bettink
aanbevolen

Ik ben bij het bruidspaleis geslaagd voor mijn jurk! Verschillende jurken mogen passen :) Super fijn geholpen door maudy in Den Haag.. Bedankt! ♡

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze