Long For

Model Long For uit de Rembo Styling 2022 collectie, is een prachtige ‘less is more’ jurk van chiffon. De vierkanten halslijn en het strakke lijfje loopt over naar een subtiele a-lijn rok met een klein sleepje.

Artikelcode: 22670

Prijsindicatie: €1750-€2000

Jouw droomjurk!

Silhouette

Soft Lijn

Halslijn

Mouwen, V-hals

Kleur

Ivoor

Materiaal

Kant, Voile

Prijs indicatie

€ 1500,- tot € 2000,-

Eva De Wit-van Weeren
aanbevolen

Lieve Rosita, ik ben wel drie keer bij jullie geweest en je hebt me zo goed geholpen met het vinden van mijn droomjurk. Het is een super mooie jurk waar ik me zeker een bruid in zal voelen. Bedankt voor je geweldige hulp, advies, soms kritische woorden en gezelligheid. Ik kan niet anders zeggen dan TOP. Bedankt namens Eva van Weeren

Dezelfde stijl

Nancy

Rembo Styling

Sasha

Alberto Palatchi

Yelena

Alberto Palatchi

Maryam

Alberto Palatchi

Neli

Alberto Palatchi

Sandra

Alberto Palatchi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Rembo Styling

Nancy

Rembo Styling

Quinn

Rembo Styling

Peach

Rembo Styling

Nell

Rembo Styling

Holly

Rembo Styling

Zoey

Rembo Styling

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Sandra Vat-Slieker
aanbevolen

Mijn jurk heb ik gekocht bij Bruidspaleis Rotterdam en ben daar heel erg goed geholpen. Was eerder bij een grote winkel in Deurne geweest waar ik vond dat ze je echt pushten, bij Bruidspaleis nemen ze echt alle tijd voor je en luisteren ook echt naar wat je wel/niet wilt. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de service en mijn schitterende jurk!!

Dorinda Aantjes-verhoeven
aanbevolen

zeer deskundig en heel vriendelijk

Fanny Franken - Witkamp
aanbevolen

Super geholpen door Wilma en haar collega's. Vorige week heb ik daar mijn droomjurk gekocht. Met humor en gevoel wist ze precies wat voor jurk bij mij past! Vandaag weer teruggeweest voor een mooie top voor mijn verloofde. Wat een fantastisch idee van de dames om van hetzelfde kant als mijn jurk een geweldige top voor haar te maken! Ik kan niet wachten tot alles klaar is en de grote dag is aangebroken!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze