Model Violet van het Spaanse merk Tina Valerdi is een trouwjurk uit de 2023 collectie. Een trendy jurk geheel bewerkt met glitter.

Artikelcode: 22696

Prijsindicatie: €2250-€2500

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn

Kleur

Ivoor, Nude

Materiaal

Glitter, Transparant

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Michel Kloeg

Op 25 oktober 2018 voor onze dochter geslaagd in het Bruidspaleis! Het is natuurlijk niet eenvoudig zo'n keuze te maken maar Wilma heeft ons daar meer dan prima bij geholpen. Alle jurken zijn prachtig maar voor je dochter is er maar één de mooiste en die is het geworden. Ik heb geen idee hoeveel er hangen maar om dan de juiste te vinden is al een uitdaging op zich. Wilma verstaat de kunst om in de juiste verhouding tussen wens en budget, ratio en emotie, de perfecte bruidsjurk te vinden. Wij konden na 2 uur "Ja" zeggen. En nu maar wachten op de mooiste dag van je leven!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

FashionRomantischVerleidelijk

Sharon

Tina Valerdi

Nancy

Rembo Styling

Sasha

Alberto Palatchi

Yelena

Alberto Palatchi

Maryam

Alberto Palatchi

Charlotte

Alberto Palatchi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Tina Valerdi

Sharon

Tina Valerdi

Danna

Tina Valerdi

Andrea

Tina Valerdi

Cali

Tina Valerdi

Emani

Tina Valerdi

Hadlee

Tina Valerdi

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Saskia Maat

Gisteren ben ik samen met twee vriendinnen bij het Bruidspaleis geweest om een jurk voor mijzelf te zoeken. De ontvangst was al heel prettig en we voelden ons gelijk welkom. Wilma had prachtige jurken uitgezocht en wist precies wat ik wilde. Ik ben goed geslaagd en heel fijn geholpen. Zeker een aanrader!

Pieter Boer

Keurige zaak met veel keus en een uitstekende service! Een prachtig pak kunnen scoren voor de grote dag incl. bijpassende accessoires.

Helga Baars

Veel verschillende bruidsjurken en fijne medewerkers. Ook als aanhang van de bruid voel je je er een prinses.

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze