Mouwen

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

Jennifer

Libelle

Fiamma

Milla Nova

Nino

Milla Nova

Per Sempre

Rembo Styling

Magnifique

Rembo Styling

Bonjour

Marylise

Josephine

Marylise

Pauline

Marylise

An-Celine

Marylise

SAMPLE SALE!

Temple

Pronovias

Fiora

Pronovias

SAMPLE SALE!

Kaya

Pronovias

SAMPLE SALE!

Betsy

Pronovias

Anitra

Pronovias

Adrienne

Pronovias

SAMPLE SALE!

Allison

Hervé

Alexine

Hervé

SAMPLE SALE!

Sao

Pronovias

Aegir

Pronovias

SAMPLE SALE!

Telesto

Pronovias

Trouwjurk met mouwen

Onze website is een schatkist van informatie en inspiratie, speciaal samengesteld voor bruiden die de charme en gratie van mouwen in hun trouwjurken willen omarmen. We nemen mee op een verkenningstocht door de verschillende mouwopties, van korte en kanten mouwen tot lange mouwen met kant, klokmouwen, en nog veel meer. Leer hoe mouwen kunnen worden aangepast aan verschillende trouwseizoenen en locaties en ontdek hoe ze een unieke stijl en flair aan je trouwjurk kunnen toevoegen.

Ontdek de geschiedenis en de evolutie van trouwjurken met mouwen en hoe ze een rol hebben gespeeld in de bruidsmodewereld door de jaren heen. Bekijk prachtige foto’s en verhalen van echte bruiden die straalden in trouwjurken met mouwen op hun speciale dag.

Of je droom van een vintage geïnspireerde look, een traditionele bruidsstijl of een moderne benadering van trouwtrend, bij het Bruidspaleis vind je advies, tips en inspiratie om je te helpen bij het vinden van de trouwjurk met mouwen waarvan je altijd al gedroomd. Wij zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap van je zoektocht naar de perfecte bruidslook met mouwen, zodat je kunt schitteren op je trouwdag met vertrouwen en gratie. Verken onze website en laat je inspirerende door de prachtige wereld van trouwjurken met mouwen.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias