Bohemian

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

Stella

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Psalm

Rembo Styling

Nutelo

Rembo Styling

Brooke

Rembo Styling

Drew

Rembo Styling

White Lotus

Marylise

Lomita

Marylise

Rimrock

Marylise

Joy

Milla Nova

Camarillo

Marylise

Nancy

Rembo Styling

Betty

Alberto Palatchi

Quinn

Rembo Styling

Peach

Rembo Styling

Nell

Rembo Styling

Holly

Rembo Styling

Zoey

Rembo Styling

Tessa

Milla Nova

Knight

White One

De bohemian trouwjurk, ook wel bekend als de boho trouwjurk, heeft de afgelopen jaren de harten van bruiden over de hele wereld gestolen. Deze unieke stijl heeft een zorgeloze en romantische uitstraling die perfect past bij bruiden die een informele, natuurlijke en ontspannen bruiloft nastreven.

Kenmerkend voor de bohemian trouwjurk is de nadruk op eenvoud en comfort. Deze jurken zijn vaak gemaakt van lichte, stoffen zoals kant, chiffon, zijde en satijn, die zorgen voor een moeiteloze en ontspannende uitstraling. De pasvorm is vaak losjes en comfortabel, waardoor bruiden zich vrij kunnen bewegen en zich op hun gemak voelen tijdens hun speciale dag.

Een opvallend kenmerk van bohemian trouwjurken is de versiering. Ze zijn vaak versierd met delicate kantwerk, bloemenborduursels, franjes, kralen en andere natuurlijke elementen die de verbinding met de natuur aansluiten. Bloemenkronen en losse, romantische kapsels zijn vaak de perfecte aanvulling op deze look.

Een ander voordeel van bohemian trouwjurken is hun veelzijdigheid. Ze passen bij verschillende locaties en thema’s, van strandbruiloft tot bosceremonies en bohemian-chique stadsfeesten. Deze jurken stralen een tijdloze elegantie uit en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan jouw persoonlijke stijl.

Of je nu droomt van een intieme, informele bruiloft in de natuurlijke omgeving of gewoon verliefd bent op de bohemian stijl, een bohemian trouwjurk biedt je de vrijheid om te stralen op jouw grote dag terwijl je de wereld betovert met je natuurlijke schoonheid en moeiteloze charme. Bij het Bruidspaleis begrijpen we de aantrekkingskracht van bohemian trouwjurken en helpen we je graag bij het vinden van de perfecte jurk om jouw dromen waar te maken op je speciale dag.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias