Marylise

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

Jackson

Marylise

White Lotus

Marylise

Santa Fe

Marylise

Long Beach

Marylise

Rosamund

Marylise

Lomita

Marylise

Rimrock

Marylise

Camarillo

Marylise

Fran

Marylise

Fabienne

Marylise

Bonjour

Marylise

Josephine

Marylise

Pauline

Marylise

An-Celine

Marylise

SAMPLE SALE!

Etoile Filante

Marylise

Babette

Marylise

Het geheim van Marylise? Dynamisme, durf maar vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor de designer als voor de bruid. Daarom geven we onze designers creatieve vrijheid. Iedere jurk wordt met passie ontworpen in België en met veel liefde geproduceerd in Portugal.

Marylise heeft een speciale missie en dat is het ontwerpen van unieke jurken die passen bij de ‘once in a lifetime’ belevenis van onze bruiden. Dankzij de 90 jaar ervaring in de bruidsmode zijn zij erin geslaagd een unieke vakkennis op te bouwen die ons in staat stelt de perfecte pasvorm te creëren. Door alles binnenshuis te houden kunnen zij alles controleren tot in de kleinste details en laat dat nu net zijn wat het verschil maakt.  Bij Marylise staan zij garant voor innovatieve ontwerpen in de hoogste kwaliteit!

Als Exclusief Dealer  heeft het Bruidspaleis Den Haag en Bruidspaleis Rotterdam een zeer grote collectie in huis. Bekijk ook onze exclusieve Accessoires voor het perfecte totaalplaatje.

Yes we have THE Dress♥

Kom jij binnenkort onze prachtige collectie trouwjurken bekijken en passen? Maak online een afspraak en laat jouw geweldige bruidservaring beginnen. We nemen uitgebreid de tijd voor je, hebben een mooie en prettige winkel met alle ruimte en de champagne staat koud om op jouw droomjurk te toosten. We hangen model Electra alvast voor je klaar!

Bij het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam vind je de meest uitgebreide collectie trouwjurken van alle nationale en internationale bekende bruidsmerken. Wij werken met passie en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias