Veelgestelde vragen

We helpen je graag op weg. Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen. Over onze werkwijze en service, mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is voor Den Haag 070-3643604 of Rotterdam 010-2400876.

Hoe lang van te voren is het advies om mijn trouwjurk te bestellen?

Wij adviseren 6 tot 7 maanden voor de trouwdatum een trouwjurk uit te zoeken en te bestellen. De gemiddelde levertijd is 4 á 5 maanden, daarna wordt jouw droomjurk perfect op maat gemaakt door onze vakkundige coupeuses.

Ik trouw op korte termijn, lukt dit nog?

BruidsPaleis heeft ook voor de snelle bruid een ruime collectie trouwjurken in huis. Bij sommige leveranciers is het mogelijk om voor het BruidsPaleis een trouwjurk met spoed te bestellen.

Ik ben zwanger en ik ga trouwen, wat zijn hiervoor de mogelijkheden?

BruidsPaleis heeft alles in huis om een zwangere bruid te laten stralen. Onze verkoop-stylistes zullen alle mogelijkheden met je bespreken en weten welke modellen er geschikt zijn voor een zwangere bruid.

Wie neem ik mee met het uitkiezen van mijn trouwjurk?

Het uitkiezen van je trouwjurk is een speciale, emotionele en feestelijke aangelegenheid. Wees daarom selectief bij wie je wilt meenemen, zodat je in alle rust de juiste keuze kunt maken.

Een goede voorbereiding
is het halve werk…

5 tips voor het vinden van je droomjurk

Bespreek je Budget – Wanneer je een budget in gedachten hebt, is het handig om dat van tevoren te bespreken met de styliste die je in onze bruidswinkel adviseert. Wij gaan daar discreet mee om en het voorkomt teleurstellingen achteraf.

Neem niet te veel personen mee – Het uitzoeken van de perfecte jurk is een hoogtepunt in je leven en daar wil je graag mensen bij hebben die belangrijk voor je zijn. Wees daarom zorgvuldig in je keuze. Om te voorkomen dat je ondergesneeuwd raakt met goedbedoelde adviezen, raden wij je aan om niet meer dan vier dierbare personen mee te nemen. Uiteindelijk is jouw keuze doorslaggevend.

Kom op tijd – Wij adviseren je vier tot zes maanden voor je huwelijksdatum langs te komen om te kijken en te kiezen. Het eventueel bestellen van een bruidsjapon kan oplopen met een levertijd van twee tot vijf maanden. Neem rustig de tijd voor een weloverwogen keuze!

Laat je goed adviseren – Onze stylistes hebben veel ervaring in het vinden van de juiste pasvorm voor jou. Op het moment dat jij die ene speciale trouwjurk aantrekt dan straal je en voel je dat van binnenuit.

Complementeer je trouwjurk – Het is verstandig om tegelijk met de aankoop van je droomjurk het plaatje compleet te maken met de juiste bijpassende accessoires. Hou er rekening mee dat accessoires niet altijd zijn bij te bestellen. Zo voorkom je later teleurstellingen.

Geen antwoord op je vraag?

Vul onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Contactformulier