Bruidsatelier

De perfecte pasvorm!

Ons bruidsatelier

Onze vestiging in Den Haag én Rotterdam beschikken over een eigen bruidsatelier. Niet alleen vind je bij ons de mooiste jurken van de nieuwste collecties, ook zorgen onze deskundige coupeuses ervoor dat jouw jurk als gegoten zit. Wil jij jouw jurk ‘customizen’? Bespreek je wensen gerust met onze coupeuses, er is heel veel mogelijk!

Perfecte pasvorm speciaal voor jou!

Tijdens de passessies nemen we alle maten nauwkeurig op. Omdat alles in eigen huis vermaakt en versteld wordt, kunnen we maatwerk leveren. Vind je jouw droomjurk, maar mis je net een klein bandje of mouwtje? Dan kunnen onze coupeuses zorgen dat er mouwtjes of bandjes in dezelfde stof gemaakt worden, helemaal zoals jij het in gedachten hebt!

Afspraak maken
Bruidspaleis Atelier

Je droomjurk wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect past om jouw lijf!

Deskundige coupeuses

Nadat je jouw droomjurk hebt gekozen, bestellen we de juiste maat. Omdat we over een eigen bruidsatelier beschikken, kunnen we altijd zorgen voor de perfecte pasvorm. Soms moet een trouwjurk net even iets versteld worden bij de taille, om te zorgen dat de jurk goed aansluit. Ook hebben we altijd cups en lingerie in voorraad, zodat je het totale plaatje kunt zien. Nadat de jurk binnen is, maken we een afspraak voor een passessie. Tijdens het passen is er altijd een coupeuse aanwezig om te zorgen dat jouw jurk als gegoten zit!

Afspraak maken

Echt vakmanschap!

Onze coupeuses zorgen voor:

Mouwtjes of bandjes in dezelfde stof, passend bij de trouwjurk;

Het vermaken en verstellen van de jurk

Een bijpassende sluier of hoofdbedekking maken in dezelfde stof

Voering van de jurk

Bruidsjurk verlengen of korter maken

Trouwjurk strapless maken

Spaghettibandjes toevoegen

Sleep korter maken/aanpassen

Details toevoegen aan de trouwjurk (zoals: linten, ‘blingbling’, roosjes of andere decoratie)

Cups of beha in de jurk naaien

Trouwpak van de bruidegom vermaken

Veilig opgeborgen

Ons atelier is voorzien van moderne naai apparatuur en strijkmachines. Daarnaast bevat ons atelier een speciale kluis, waar alle trouwjurken hangen voordat ze opgehaald worden. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een prachtig gestreken jurk mee naar huis neemt! Je trouwjurk is bij het Bruidspaleis in goede handen!

Wist je dat wij jouw jurk ook kunnen reinigen na je grote dag? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken

Kom passen!

Pas je droomjurk!

Zie je jezelf al door één van onze prachtige winkels lopen, terwijl je de mooiste trouwjurken past?

Maak dan nu een pasafspraak om geheel vrijblijvend trouwjurken te passen!

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Nelleke Pluijter
aanbevolen

Ben je op zoek naar een winkel waar er écht naar je wensen wordt geluisterd? Dan moet je naar Bruidspaleis Den Haag gaan! Roos, wat heb je mij fijn geholpen. Ik ben een ontzettend grote twijfelaar, maar dat maakte jou helemaal niets uit. Ik mocht er een weekje over nadenken en vervolgens mijn beslissing nemen. Ik had voor mijn afspraak al wat foto's gemaild van jurken die ik erg mooi vond. Roos heeft speciaal een jurk uit Rotterdam laten komen. Uiteindelijk is dat mijn jurk geworden! Dus, plan een afspraak en ervaar zelf hoe leuk je geholpen zult worden! Roos, nogmaals bedankt voor je geduld en het plezier wat ik heb gehad tijdens de passessies.

Eva De Wit-van Weeren
aanbevolen

Lieve Rosita, ik ben wel drie keer bij jullie geweest en je hebt me zo goed geholpen met het vinden van mijn droomjurk. Het is een super mooie jurk waar ik me zeker een bruid in zal voelen. Bedankt voor je geweldige hulp, advies, soms kritische woorden en gezelligheid. Ik kan niet anders zeggen dan TOP. Bedankt namens Eva van Weeren

Saskia Maat

Gisteren ben ik samen met twee vriendinnen bij het Bruidspaleis geweest om een jurk voor mijzelf te zoeken. De ontvangst was al heel prettig en we voelden ons gelijk welkom. Wilma had prachtige jurken uitgezocht en wist precies wat ik wilde. Ik ben goed geslaagd en heel fijn geholpen. Zeker een aanrader!

Kom je langs?

Bruidswinkels in Den Haag en Rotterdam

We hebben drie bruidswinkels. Één bruidswinkel in Rotterdam en twee bruidswinkels in Den Haag (waaronder een outlet). Klik op de winkel hieronder om een virtueel kijkje in de winkel te nemen.

Rotterdam

Bekijk de winkel

Den Haag

Bekijk de winkel