Bruidsatelier

De perfecte pasvorm!

Ons bruidsatelier

Onze vestiging in Den Haag én Rotterdam beschikken over een eigen bruidsatelier. Niet alleen vind je bij ons de mooiste jurken van de nieuwste collecties, ook zorgen onze deskundige coupeuses ervoor dat jouw jurk als gegoten zit. Wil jij jouw jurk ‘customizen’? Bespreek je wensen gerust met onze coupeuses, er is heel veel mogelijk!

Perfecte pasvorm speciaal voor jou!

Tijdens de passessies nemen we alle maten nauwkeurig op. Omdat alles in eigen huis vermaakt en versteld wordt, kunnen we maatwerk leveren. Vind je jouw droomjurk, maar mis je net een klein bandje of mouwtje? Dan kunnen onze coupeuses zorgen dat er mouwtjes of bandjes in dezelfde stof gemaakt worden, helemaal zoals jij het in gedachten hebt!

Afspraak maken
Bruidspaleis Atelier

Je droomjurk wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect past om jouw lijf!

Deskundige coupeuses

Nadat je jouw droomjurk hebt gekozen, bestellen we de juiste maat. Omdat we over een eigen bruidsatelier beschikken, kunnen we altijd zorgen voor de perfecte pasvorm. Soms moet een trouwjurk net even iets versteld worden bij de taille, om te zorgen dat de jurk goed aansluit. Ook hebben we altijd cups en lingerie in voorraad, zodat je het totale plaatje kunt zien. Nadat de jurk binnen is, maken we een afspraak voor een passessie. Tijdens het passen is er altijd een coupeuse aanwezig om te zorgen dat jouw jurk als gegoten zit!

Afspraak maken

Echt vakmanschap!

Onze coupeuses zorgen voor:

Mouwtjes of bandjes in dezelfde stof, passend bij de trouwjurk;

Het vermaken en verstellen van de jurk

Een bijpassende sluier of hoofdbedekking maken in dezelfde stof

Voering van de jurk

Bruidsjurk verlengen of korter maken

Trouwjurk strapless maken

Spaghettibandjes toevoegen

Sleep korter maken/aanpassen

Details toevoegen aan de trouwjurk (zoals: linten, ‘blingbling’, roosjes of andere decoratie)

Cups of beha in de jurk naaien

Trouwpak van de bruidegom vermaken

Veilig opgeborgen

Ons atelier is voorzien van moderne naai apparatuur en strijkmachines. Daarnaast bevat ons atelier een speciale kluis, waar alle trouwjurken hangen voordat ze opgehaald worden. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een prachtig gestreken jurk mee naar huis neemt! Je trouwjurk is bij het Bruidspaleis in goede handen!

Wist je dat wij jouw jurk ook kunnen reinigen na je grote dag? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken

Kom passen!

Pas je droomjurk!

Zie je jezelf al door één van onze prachtige winkels lopen, terwijl je de mooiste trouwjurken past?

Maak dan nu een pasafspraak om geheel vrijblijvend trouwjurken te passen!

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Rini Slootweg

Ontzettend fijne bruidszaak. Ik ging voor de eerste keer kijken voor een trouwjurk en had geen idee wat ik wilde. Ik werd ontzettend goed en vriendelijk geholpen om tot een jurk te komen. Tot mijn verrassing was dit ook gelijk DE jurk. Enkele weken later was ik zwanger, ik had contact met het bruidspaleis. Ik was bang dat dit problemen zou veroorzaken voor het vermaken van de jurk. Echter werd er heel blij gereageerd op mijn zwangerschap. Ik mocht vaker komen om te passen (ook toen de hormonale zwangerschaps- en bruiloftstress toesloeg en ik overal aan twijfelde) en geen moeite bleef gespaard om de jurk goed passend te maken voor mijn dikke buik. Tegen de tijd van ik ging trouwen was ik bijna 7 maanden zwanger en de jurk zat als gegoten! Dank alle lieve mensen van het bruidspaleis!

Nellie Mosterdijk
aanbevolen

Ik vind dat het mooie trouwjurken zijn hoor

Daniëlle Steijaert

Het was een zeer fijne ervaring. Verkoopsters zijn professioneel en nemen uitgebreid de tijd om de perfecte jurk te vinden. Alle mogelijkheden waren bespreekbaar. Echt een aanrader!

Kom je langs?

Bruidswinkels in Den Haag en Rotterdam

We hebben drie bruidswinkels. Één bruidswinkel in Rotterdam en twee bruidswinkels in Den Haag (waaronder een outlet). Klik op de winkel hieronder om een virtueel kijkje in de winkel te nemen.

Rotterdam

Bekijk de winkel

Den Haag

Bekijk de winkel