White One

Als huidige trend zien we prachtige soepele trouwjurken met elegante halslijnen en bewerkingen. Daarnaast zijn er de exclusieve kanten jurken, in fishtail of met een wijde rok voorzien van een lage rug en speelse accenten, maar ook de Boho Chique trouwjurken of de simpele en elegante ‘Less is More’ jurken zijn ook opgenomen in de nieuwe collectie.
Als Premium Dealer van White One heeft het Bruidspaleis Den Haag en Bruidspaleis Rotterdam een zeer grote collectie van deze trouwjurken in huis.

Are you looking for THE ONE? Say yes to a White One dress!

Maak online een afspraak en laat je verassen door deze prachtige collectie trouwjurken en onze liefde en passie om voor jouw de perfecte trouwjurk te vinden.

merk-whiteone-203x102
merk-whiteone-203x102

White One is het dochter merk van het Spaanse en wereldberoemde merk, Pronovias uit de modestad Barcelona. Dezelfde bruidsmode designers van Pronovias hebben de lijn van White One ontworpen, ook weer voor de 2020 en 2021 collectie is dat fantastisch gelukt. Deze betaalbare modellen zijn vervaardigd in mooie materialen en accenten en hebben een zeer goede pasvorm.  De bijpassende bruidsaccessoires van de Pronovias Fashion Group hebben wij in onze bruidswinkels zodat jouw perfecte totaal plaatje helemaal tot leven komt.

Scroll to Top