Pronovias

De trouwjurken uit de Pronovias 2023 collectie staan bekend om elegantie, tederheid en fantasie. Door dit toe te voegen aan de uitstraling van de trouwjurken van Pronovias wordt het vrouwelijke lichaam op een perfecte wijze weerspiegelt. De trouwjurken hebben een perfectie pasvorm en zijn vervaardigd in de meest exclusieve stoffen en materialen, zoals handgemaakt kant, tule, zijde, satijn met prachtige bewerkingen zoals kristal en applicaties.

merken-pronovias-203x102
merken-pronovias-203x102

Pronovias is het wereldberoemde bruidsmodemerk uit de modestad Barcelona met een zeer exclusief en uitgebreid assortiment trouwjurken en bijpassende bruidsaccessoires.  Deze exclusieve trouwjurken zijn vervaardigd in mooiste materialen en accenten en hebben een fantastische goede pasvorm.

Als trend zien we voor de 2023 collectie, de Boho chique lijn met soepel vallende trouwjurken vervaardigd in kant en tule. Exclusieve kanten jurken, in fishtail of met een wijde rok voorzien van een lage rug en speelse accenten. Maar ook chique trouwjurken, super slank gesneden in voile en crêpe welke perfect passen in het concept ‘less is more’.

Als Premium Dealer  heeft het Bruidspaleis Den Haag en Bruidspaleis Rotterdam een zeer grote collectie trouwjurken en bruidsaccessoires van Pronovias in huis, zodat jouw perfecte totaal plaatje helemaal tot leven komt.

Let the love begin with Pronovias!

Maak online een afspraak en laat je verassen door deze prachtige collectie trouwjurken en onze liefde en passie om voor jouw de perfecte trouwjurk te vinden.

Scroll to Top