Prinses

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

SAMPLE SALE!

Huron

Pronovias

Vincenza

Milla Nova

Matilda

Milla Nova

Yelena

Alberto Palatchi

SAMPLE SALE!

Virginia

Alberto Palatchi

Goreme

Nicole Milano

Laki

Pronovias

Demetra

Milla Nova

Sofiane

Nicole Milano

Lynnie

Ladybird

Cati

Ladybird

Anissa

Ladybird

Adag

Ladybird

Eros

Ladybird

Jennifer

Libelle

Ceeylo

Pronovias

SAMPLE SALE!

Duchesse

Enzoani

Joyce

Alberto Palatchi

Penelope

Alberto Palatchi

Vara

Milla Nova

Welkom bij onze betoverende bruidscollectie prinsessen trouwjurken, waar dromen werkelijkheid worden op je grote trouwdag. Stap binnen in ons koninkrijk van elegantie en weelderigheid, waar elke bruid de stralende hoofdrolspeelster wordt in haar eigen sprookje.

Onze prinsessen trouwjurken zijn een ode aan tijdloze schoonheid en verfijnde details. Van weelderige baljurken met volumineuze rokken tot slanke A-lijn silhouetten die je laten stralen als een moderne prinses, onze collectie omarmt de diversiteit van de koninklijke smaak.

Elk ontwerp in onze collectie is met zorg gekozen en iedere prinses trouwjurk heeft adembenemende details en een tijdloos design voor een perfectie trouwdag waar iedere bruid wilt stralen en om een onvergetelijke indruk te  maken.

Of je nu droomt van een sprookjesachtige bruiloft in een kasteel of een romantische ceremonie in de tuin, onze prinsessen trouwjurken zijn ontworpen om perfect bij elke setting te passen. Met aanpasbare opties zoals sweetheart halslijnen, kanten mouwen en prachtige sleep, kan je je trouwjurk aanpassen.

Laat ons je helpen jullie sprookjeshuwelijk tot leven te brengen met onze adembenemende collectie prinsessen trouwjurken. Bezoek onze winkels en ontdek het perfecte ontwerp om jullie liefdesverhaal te laten schitteren op de meest magische trouwdag.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias