Prinses

Yelena

Alberto Palatchi

Virginia

Alberto Palatchi

Goreme

Nicole Milano

Laki

Pronovias

Demetra

Milla Nova

Sofiane

Nicole Milano

Lynnie

Ladybird

Cati

Ladybird

Anissa

Ladybird

Adag

Ladybird

Eros

Ladybird

Jennifer

Libelle

Ceeylo

Pronovias

Duchesse

Enzoani

Joyce

Alberto Palatchi

Penelope

Alberto Palatchi

Vara

Milla Nova

Jade

Nicole Milano

Claret

Nicole Milano

Devine

Nicole Milano

Een prinsessenjurk, ook wel bekend als een baljurk, is het ultieme symbool van sprookjesachtige elegantie en romantiek. Deze iconische stijl van trouwjurk roept beelden op van een moderne Assepoester, een bruid die straalt in een betoverende jurk die haar de prinses van haar eigen sprookje maakt.

Kenmerkend voor een prinsessenjurk is de volumineuze rok met lange sleep. Deze rok wordt meestal ondersteund door verschillende lagen tule, waardoor de jurk een zichtbare uitstraling krijgt en een dramatisch silhouet oneindig. Het lijfje van de jurk is strak, waarbij er extra accent aan de taille gegeven wordt en kan bestaan ​​uit eenvoudig en elegant tot rijkelijk versierd met kant, parels, pailletten en andere decoratieve elementen.

Prinsessenjurken zijn tijdloos en passen bij verschillende bruiloftsthema’s, maar ze komen vooral tot hun recht bij klassieke, functionele bruiloften in een kasteel, landhuis of balzaal. Ze vormen de perfecte keuze voor bruiden die dromen van een sprookjeshuwelijk, waarbij ze zichzelf in de hoofdrol zien als de prinses die haar prins ontmoet.

Het dragen van een prinsessenjurk op je trouwdag is een kans om een ​​droom waar te maken. Het is een keuze die een gevoel van magie en tijdloze schoonheid toegevoegd aan een van de belangrijkste dagen van je leven. Bij het Bruidspaleis begrijpen we de aantrekkingskracht van prinsessenjurken en helpen we bruiden graag bij het vinden van de perfecte jurk waarmee ze hun eigen sprookje tot leven kunnen brengen.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias