Milla Nova

Demetra

Milla Nova

Elvira

Milla Nova

Paisley

Milla Nova

Riley

Milla Nova

Sofia

Milla Nova

Tamara

Milla Nova

Elada

Milla Nova

Frederica

Milla Nova

Giorgia

Milla Nova

Joy

Milla Nova

Justine

Milla Nova

Leah

Milla Nova

Lindsay

Milla Nova

Ruslana

Milla Nova

Santa

Milla Nova

Vara

Milla Nova

Edrina

Milla Nova

Miadonna

Milla Nova

Allen

Milla Nova

Skye

Milla Nova

Milla Nova is een door vrouwen geleid onafhankelijk Oekraïens bruidsmerk, opgericht door de zussen Zoryana en Iryna Senyshyn. De afgelopen 20 jaar streeft het bedrijf ernaar om de speciale dag van elke bruid echt speciaal te maken.

95% van de medewerkers van het bedrijf zijn vrouwen. Het merk houdt rekening met de behoeften van haar medewerkers en doet er alles aan om de meest comfortabele werkomstandigheden te bieden. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld kinderkamers voor kinderen die niet bij een babysitter kunnen worden achtergelaten of naar de kleuterschool kunnen worden gebracht.

Tijdens de Covid-19-pandemie naaide de fabriek van het merk maskers en beschermende pakken voor het medische personeel van de ziekenhuizen van Lviv.

De Oekraïners die het geluk hebben om in het centrale en westelijke deel van het land geboren te worden, hebben geen tijd om het feit van de genocide op hun eigen natie te verwerken. Ze moesten sterk zijn en zo snel mogelijk op de goede weg zijn om de economie van het land stabiel te houden en ervoor te zorgen dat het land terug kan vechten.

Het management van Milla Nova is het niet kwijtgeraakt, maar heeft integendeel met een koude geest een Business Continuity Plan gestart.
Ten eerste opende het merk een andere productiefaciliteit over de westelijke grens in Warschau en evacueerde gedeeltelijk 70 leden van hun team – inclusief naaisters, productiemanagers en personeel dat betrokken is bij logistiek en inkoop – samen met hun familieleden en kinderen.

Vervolgens heeft het merk veel initiatieven bedacht om Oekraïne te steunen.

Ontdek onze brede selectie Van Milla Nova!

Maak online een afspraak en laat je verrassen door onze prachtige collectie trouwjurken.

Bij het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam vind je de meest uitgebreide collectie trouwjurken van alle nationale en internationale bekende bruidsmerken. Wij werken met passie en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias