Trouwringen

Ontwerp jullie eigen trouwring

Je krijgt de unieke kans om je eigen trouwringen te ontwerpen. Met de expertise van Rauschmayer en de reputatie van het Bruidspaleis als toonaangevende bruidsmodezaak, ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring bij het creëren van je perfecte trouwringen. Van het kiezen van edelmetalen tot het selecteren van edelstenen, de mogelijkheden zijn eindeloos en volledig aanpasbaar aan jullie persoonlijke smaak en stijl.

Trouwringen aangepast aan je eigen stijl

Volledig aanpasbaar

Stel je voor dat je de trouwringen van je dromen kunt ontwerpen, helemaal op maat gemaakt voor jullie als stel. De gedachte aan het dragen van unieke ringen die jullie liefde en verbintenis symboliseren, maakt jullie speciale dag nog meer betekenisvol. Met de begeleiding van de deskundige juweliers van Rauschmayer en het Bruidspaleis, kun je erop vertrouwen dat jullie ringen met vakmanschap en precisie worden vervaardigd, om een leven lang te koesteren.

Ons deskundig personeel staat voor je klaar!

Maak van jullie trouwdag een onvergetelijk moment met op maat gemaakte trouwringen van Rauschmayer in het Bruidspaleis! Bezoek nu de winkel en laat je inspireren door de mogelijkheden om je eigen trouwringen te ontwerpen. De deskundige teamleden staan klaar om jullie te begeleiden bij elke stap van het proces, om ervoor te zorgen dat jullie de perfecte trouwringen krijgen die jullie liefde en verbintenis op een unieke manier weerspiegelen. Maak een afspraak bij het Bruidspaleis en maak jullie trouwdromen waar!

Jouw unieke trouwring in 4 stappen

Kies de beste pasvorm

Als eerste stap in het design proces is het kiezen van de perfecte formaat ring. Alle maten en diktes zijn aanwezig in hoogwaardig staal, zodat jullie precies kunnen passen en voelen hoe de trouwringen gaan worden. Iedere ring is gemarkeerd met een speciale code, deze wordt ingevoerd in het Rauschmayer console, zodat jullie samen met onze trouwringen expert de ringen in 3D gaan ontwerpen.

Geel goud

Wit goud

Roze goud

Platina

Maak een keuze uit de mooiste materialen

Rauschmayer werkt met de hoogste kwaliteit materialen. Je ring wordt handgemaakt door een zeer ervaren goudsmit, die jouw sieraad met liefde en passie vervaardigt.

Zo krijg je altijd een unieke ring, met een persoonlijk ontwerp en uitstraling dat perfect past bij de mooiste dag van je leven.

Personaliseer jouw trouwring!

 Een eigen en unieke trouwring ontwerpen om samen dat speciale moment in het leven, voor altijd vast te leggen? Dat kan met Rauschmayer! De mogelijkheden zijn eindeloos om exclusieve sieraden te creëren die je ziel laten spreken en jullie unieke verhaal vertellen. 

Maak de ring af!

Bij Rauschmayer kies je zelf de hoeveelheid, grootte en de kleur van de diamant. Rauschmayer biedt de mooiste en conflictvrije diamanten. Welke je ook kiest, we garanderen altijd de hoogste kwaliteit.

Royal 2nd

én blik is genoeg om te zien wat deze modellen kenmerkt – veel briljant geslepen diamanten die van elke trouwring een echte blikvanger maken.

De extravagante kroonzetting lijkt op een eerbetoon aan de liefde en overtuigt met een koninklijk ontwerp.

Maak je afspraak

Kom je langs in Rotterdam?

Maak een afspraak om jullie ringen te ontwerpen in onze winkel.

Volledig aanpasbaar

De mooiste materialen

Personaliseer je trouwring

De mooiste diamanten

Blije klanten:

Naomi van der Haar

Geweldig personeel. Waanzinnige kennis van de medewerkers en al bij 4e jurk geslaagd.

Marja Van Dommelen

Schitterend,gewekdig geholpen

Tamara Malhi van Rooden
aanbevolen

Super service en n hele mooie jurk gevonden voor augustus #happy

Bruidswinkels in Den Haag en Rotterdam

We hebben drie bruidswinkels. Één bruidswinkel in Rotterdam en twee bruidswinkels in Den Haag (waaronder een outlet).

Rotterdam

Trouwjurken, Trouwpakken & Trouwringen

Den Haag

Trouwjurken & Outlet