Ontwerp je eigen trouwring

Ontwerp jullie eigen en unieke trouwringen met persoonlijke elementen met het design console van Rauschmayer!

Net zo uniek als de band tussen u en uw geliefde, mogen jullie trouwringen zijn. Naast de 600 bestaande modellen trouwringen, welke op voorraad zijn in de winkel, bied Rauschmayer de mogelijkheid jullie eigen trouwringen te ontwerpen, passend bij jullie persoonlijkheid. Hierbij krijgt u de keuze om met de meest persoonlijke features aan uw ontwerp toe te voegen.

Jouw unieke ring in 4 stappen

 • 1 Kies de beste pasvorm
 • 2 Selecteer het mooiste materiaal
 • 3 Pas jouw ontwerp aan
 • 4 Maak de ring af
51-00010_41-03001_10-02012__bearbeitet-1200x1200
1Kies de beste pasvorm

Als eerste stap in het design proces is het kiezen van de perfecte formaat ring. Alle maten en diktes zijn aanwezig in hoogwaardig staal, zodat jullie precies kunnen passen en voelen hoe de trouwringen gaan worden. Iedere ring is gemarkeerd met een speciale code, deze wordt ingevoerd in het Rauschmayer console, zodat jullie samen met onze trouwringen expert de ringen in 3D gaan ontwerpen.

2Maak een keuze uit de mooiste materialen
 • Rauschmayer-trouwring-goud

  Geel goud

 • Rauschmayer-trouwring-witgoud

  Wit goud

 • Rauschmayer-trouwring-rozegoud

  Roze goud

 • Rauschmayer-trouwring-platina

  Platina

Hoogste kwaliteit

Rauschmayer werkt met de hoogste kwaliteit materialen. Je ring wordt handgemaakt door een zeer ervaren goudsmit, die jouw sieraad met liefde en passie vervaardigt.

Zo krijg je altijd een unieke ring, met een persoonlijk ontwerp en uitstraling dat perfect past bij de mooiste dag van je leven.

3Personaliseer jouw trouwring!

 Een eigen en unieke trouwring ontwerpen om samen dat speciale moment in het leven, voor altijd vast te leggen? Dat kan met Rauschmayer! De mogelijkheden zijn eindeloos om exclusieve sieraden te creëren die je ziel laten spreken en jullie unieke verhaal vertellen. 

4Maak de ring af!

Diamant

Bij Rauschmayer kies je zelf de hoeveelheid, grootte en de kleur van de diamant. Rauschmayer biedt de mooiste en conflictvrije diamanten. Welke je ook kiest, we garanderen altijd de hoogste kwaliteit.

002_trauringe_royal_gelbgold_brillanten_mit_brillant_besetzt_diamant-rauschmayer_trauringmanufaktur_51-00066

Royal 2nd

Eén blik is genoeg om te zien wat deze modellen kenmerkt - veel briljant geslepen diamanten die van elke trouwring een echte blikvanger maken.

De extravagante kroonzetting lijkt op een eerbetoon aan de liefde en overtuigt met een koninklijk ontwerp.

Afspraak maken

Maak een afspraak om je eigen ring
te ontwerpen in onze winkel.

Rauschmayer-winkel
Scroll to Top