Kerst en Romantiek

Bruidspaleis Den Haag en Rotterdam

Ondanks, of misschien wel door Corona is het jaar voorbij gevlogen en is de kersttijd weer aangebroken. De meest romantische tijd van het jaar, met al die mooie verlichting en de kaarsjes! Een tijd van warmte en liefde. Een prachtige tijd om te trouwen of… om  je aanzoek te doen!

Pronovias group

Droom je al heel lang over dat aanzoek maar komt het maar niet? Misschien is dit dan het moment om zelf de stoute schoenen aan te trekken. De romantiek hangt in de lucht, dus ga er voor! Je kan je partner thuis verrassen of op zijn of haar lievelingsplekje, of waar dan ook natuurlijk. Je kan er een spektakel van maken en familie en vrienden er bij betrekken, of misschien juist heel ingetogen  met z’n tweetjes. Wat past het beste bij jullie?

Tina Valerdi

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je echt alleen maar gevraagd wil worden en dat je nu wel heel ongeduldig aan het worden bent. Dan wordt het tijd om je partner hints te geven. Je kunt bijvoorbeeld een trouwmagazine kopen en dat nonchalant op tafel laten slingeren, of je internet op je laptop open laten staan op onze website! Als het dan niets duidelijk maakt dan wordt het  misschien tijd om hulp in te schakelen van familie en/of vrienden. Uiteindelijk moet het dan wel goed komen en komt dat aanzoek er vast aan!

Wat natuurlijk ook heel leuk is, is om volgens de traditie eerst om de hand te vragen van jouw aanstaande bij je aanstaande schoonvader of schoonmoeder. Dat zijn tradities die vaak door alle partijen erg worden gewaardeerd.

Kerst en Romantiek bij Bruidspaleis Den Haag en Rotterdam.

De grootste collectie trouwjurken en trouwpakken
De mooiste trouwjurken in Den Haag en Rotterdam

Juist in deze tijd is het belangrijk om de liefde te koesteren en te vieren! En dan zijn wij er voor jullie om je te helpen bij het uitzoeken van de allermooiste trouwkleding! Maak een online afspraak op https://www.bruidspaleis.nl en hopelijk tot snel in één van onze winkels!

Bruidspaleis wenst iedereen Romantische kerstdagen toe en een geweldig 2022 vol liefde en prachtige huwelijken!

Sharing is Caring!

Scroll to Top