Elysee

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

Enzoani’s eerste collectie ging in 2005 in première om kritische en consumentenbeoordelingen te jubelen, waardoor het merk snel in bekendheid werd gebracht op het wereldbruidspodium. Enzoani’s vermogen om traditioneel en modern design, sex appeal, superieure pasvorm en een compromisloze focus op de kwaliteit van de bouw te combineren, positioneerde het als een vooruitstrevend couturehuis voor de moderne bruid. Binnen een paar jaar veroverde Enzoani een aanzienlijk marktaandeel in de Verenigde Staten en Europa met de huidige distributie in meer dan zestig landen over de hele wereld.

In de loop der jaren veel van de ontwerpen geïntroduceerd door Enzoani zijn overgenomen door onze toonaangevende concurrenten en de hele bruidsindustrie. We schrijven ons succes toe aan nooit te rusten op onze eerdere prestaties. Elk jaar streven we ernaar om te anticiperen op de behoeften en verlangens van onze bruiden, het aanbieden van moderne, couture bruidsjurken die comfortabel zijn om te dragen, perfect op maat gemaakt en uitgevoerd met de hoogste mate van vakmanschap.

Enzoani is opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Zuid-Californië, met kantoren en retail partnerschappen over de hele wereld. Onze jurken worden uitsluitend verkocht via premium geautoriseerde retailers en worden nooit online verkocht.

 

DE JURKEN van Étoile by Élysée

We hebben wereldberoemde ontwerpers en zeer ervaren patroonmakers en kralen die onvermoeibaar werken om Enzoani op het snijvlak van bruidsontwerp te houden. We zijn voortdurend in ontwikkeling en duwen ons ontwerp team om jurken die perfect passen produceren, gebruik maken van de nieuwste en meest premium materialen beschikbaar, en zal elke bruid het gevoel mooier. Er is geen compromis als het gaat om kwaliteit en bouw. We betrekken de hoogste kwaliteit stoffen en Swarovski kristallen, en hebben de meest ervaren bruidsbouw experts.

Elke trouwjurk geproduceerd door Enzoani in verschillende collecties en honderden stijlen is op maat ontworpen en op maat gemaakt. De jurken zijn met de hand kralen, en de meeste jurken vereisen enkele honderden uren te maken.

 

DE ONTWERPER Enzoani groep

Het ontwerpteam achter de collecties van Enzoani wordt geleid door de bekroonde meesterontwerper Kang Chun Lin, afgestudeerd aan het London College of Fashion, die een avant-garde inspiratie brengt in een tijdloos design esthetische. Kang Chun is het ontwerpen van bruidsjurken voor bijna 20 jaar en hij leidt een team van ontwerpers die voortdurend streven naar verbetering en uit te breiden op hun eerdere werk en prestaties.

Maak online een afspraak en laat je verassen door deze prachtige trouwjurk, model Chloé uit de Étoile Élysée collectie.

Bij het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam vind je de meest uitgebreide collectie trouwjurken van alle nationale en internationale bekende bruidsmerken. Wij werken met passie en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken van jouw zoektocht naar de jurk een feestje!

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias