Voor een prachtig totaalplaatje heeft het Bruidspaleis een zeer uitgebreide collectie bruidssluiers, waaronder van het Spaanse merk Pronovias, in huis. De sluiers zijn bijpassend bij de trouwjurken en zijn er in verschillende soorten en maten. De bewerkingen variëren van hand gewerkt kant tot sprankelende Swarovski kristallen.

 

 

 

 

 

 

Michel Kloeg

Op 25 oktober 2018 voor onze dochter geslaagd in het Bruidspaleis! Het is natuurlijk niet eenvoudig zo'n keuze te maken maar Wilma heeft ons daar meer dan prima bij geholpen. Alle jurken zijn prachtig maar voor je dochter is er maar één de mooiste en die is het geworden. Ik heb geen idee hoeveel er hangen maar om dan de juiste te vinden is al een uitdaging op zich. Wilma verstaat de kunst om in de juiste verhouding tussen wens en budget, ratio en emotie, de perfecte bruidsjurk te vinden. Wij konden na 2 uur "Ja" zeggen. En nu maar wachten op de mooiste dag van je leven!

Meer

Bruidssluiers

Alles bekijken →

Bruidssluiers

V-2947

Bruidssluiers

V-2031

Bruidssluiers

V-2027.1

Bruidssluiers

V-varuna

Bruidssluiers

V-2030

Bruidssluiers

Kom langs!

Online afspraak maken!

Maak je dag compleet! Door je afspraak direct online in te plannen hebben we alle tijd voor je en hoef je niet te wachten tot je aan de beurt bent. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze