Blair jacket

Maak jouw droomjurk model Blair helemaal af met deze bijpassende jas. Versierd met kanten 3D-bloemen, dunne bandjes en met een lage tule naar een lange sleep wordt Blair werkelijk een droom plaatje.

Jouw droomjurk!

Kleur

Ivoor

Prijs indicatie

€ 1250,- tot € 1500,-

Jeanney Kelley Dragman
aanbevolen

Heb hier mijn droomjurk gevonden, een Pronovias! Heel goed geholpen door Betty. Ook een prachtige sluier erbij om het af te maken. We zouden in juli 2017 trouwen maar dat is uiteindelijk afgelopen 10 januari geworden. Dankzij hun superservice was m'n jurk 6 maanden eerder klaar! Roelie heeft m precies ingenomen zoals had gemoeten. Ik heb alleen maar lovende woorden over mijn jurk gehad. Ben nog altijd superverliefd op mijn Pravenia van Pronovias. Dank jullie wel dames!!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Milla Nova

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Kitty

Milla Nova

Cassiopeia

Milla Nova

Frederica

Milla Nova

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Anouk Hx Vd
aanbevolen

Lieve Daphne, Dankzij jou hulp was het passen van mijn trouwjurk een feestje! Je hulp, je gezelligheid en het meedenken was super fijn. Zelfs toen onze bruiloft door Corona niet door kon gaan werd er meegedacht. En kon ik kosteloos een jaar later weer opnieuw door passen. Ik ben super geholpen bij het Bruidspaleis! Zoveel keuze fijne mensen en ontzettend mooie jurken! Dank jullie wel voor alles!

Nienke Bakker

Afgelopen zondag ben ik geslaagd voor mijn droomjurk! Margreth heeft mij geweldig geholpen, ze nam de tijd voor me en geen vraag of verzoek was te gek. Ook Wilma kwam met goede adviezen en toen ik mijn jurk aantrok, was het voor iedereen duidelijk! Deze is voor mij gemaakt! Ontzettend bedankt, team Bruidspaleis!!

Tamara Malhi van Rooden
aanbevolen

Super service en n hele mooie jurk gevonden voor augustus #happy

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze