Elestren

Een super vrouwelijke, off-shoulder A-lijn van geplooide tule. Het mouwloze lijfje heeft een prachtig gekruist ruchesontwerp en 3D-bloemmotieven.

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Eenvoudig

Halslijn

Off-shoulder

Kleur

Light Pink

Materiaal

Organza, Tule

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Romy Schuurhuizen

Heel erg fijn geholpen door Rosita en Maudy! Ik zou het Bruidspaleis iedereen aanraden.

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

CoutureElegantRomantisch

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Nicole Milano

Tamala

Nicole Milano

Goreme

Nicole Milano

Esmeray

Nicole Milano

Sadie

Nicole Milano

Hallie

Nicole Milano

Amaranth

Nicole Milano

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Stacy Rijthoven

Wauw wat een geweldige winkel is dit! Super, lief, meelevend en vriendelijk personeel staat er!! Echt mijn petje af. Ik heb hier mijn droomjurk gevonden, en wilde heel graag dat mijn oma de jurk ook zou zien , omdat ze ongeneeslijk ziek is en het eigenlijk al zeker is dat ze er met de grootte dag niet bij is. Dus dit verhaal vertelt tegen het personeel en die kwamen met een geweldig voorstel dat we een uur voordat de winkel open gaat,we dan mochten komen met oma, dan is het nog lekker rustig, hebben we alle tijd voorelkaar en maken we er een feestje van. Nou dat is zeker gelukt, super warm welkom!! Champagne erbij, gelachen en veel gehuild, wat was dit een super super mooie dag. Ik ben jullie zo dankbaar echt heel erg bedankt dat jullie dit voor ons mogelijk gemaakt hebben jullie zijn toppers!!

Wendy Vaders-Horn
aanbevolen

Hier mijn bruidsjurk gekocht, nu wachten tot hij binnen is, heel leuk geholpen door Wilma

Annemiek Kruif

Zo fijne zaak waar je heel goed wordt geholpen, raad het iedereen aan!! Betaalbare jurken voor ieder wat wils en super goede service!!!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze