Over ons

De voorbereidingen voor de bruiloft zijn vast al in volle gang. Een dag om nooit meer te vergeten, dat is zeker. Al meer dan 30 jaar is Het Bruidspaleis gespecialiseerd in bruidsmode. Bij onze vestigingen in Den Haag en Rotterdam vind je  een zeer uitgebreide collectie trouwjurken, onder andere van het toonaangevende merk Pronovias. Onze service en deskundigheid zorgen ervoor dat je altijd jouw ideale trouwjurk vindt.

Een trouwjurk moet natuurlijk scherp geprijsd zijn, maar dat is niet het enige. Wat je zeker niet mag vergeten is het vakmanschap bij het uitzoeken van jouw trouwjurk, waarbij gezelligheid en ruimte voor emotie moet zijn. Het nauwkeurig afspelden en vermaken in een professioneel atelier met 100% vakkundig opgeleide bruidscoupeuses mag ook zeker niet ontbreken.

Voorproefje

Hieronder vindt u een kleine impressie van onze winkels. Door op de foto te klikken wordt deze op uw volledige scherm getoond. Zo krijgt u alvast een voorproefje van de plek waar u uw trouwjurk of trouwpak gaat passen.

Scroll to Top