Uitslag Click & Share Winactie Bruidspaleis

Zoals beloofd maken wij hierbij de uitslag bekend voor de Click & Share Winactie van Bruidspaleis Den Haag – Rotterdam!

Wij zijn ontzettend blij en verrast door de enorme hoeveelheid aan inzendingen. En het maakt ons super trots om al die mooie bruiden én bruidegoms terug te zien! Wij houden jullie niet langer in spanning… en maken hierbij de winnaar, 2e en 3e plaats bekend:

Uitslag winactie Bruidspaleis Den Haag & Rotterdam
Winnaar winactie Bruidspaleis

WINNAAR € 1.500,- retour

Gefeliciteerd Savannah Van Swol – van der Meijde & Wesley (Partyraiser)! Dit prachtige stel is op 2 juli 2016 getrouwd en wij hebben beiden mogen helpen bij het vinden van dé droomjurk en het perfecte kostuum. We wensen jullie nogmaals heel veel geluk samen!

Uitslag winactie Bruidspaleis Den Haag & Rotterdam
2e plaats winactie Bruidspaleis

2e plaats – 3x een prachtig Swarovski horloge

Hier mogen we drie wel heel bijzondere bruiden feliciteren, namelijk de zusjes Kuivenhoven. Deze prachtige bruiden hebben samen hun droomjurk gevonden bij het Bruidspaleis en zijn ook samen getrouwd met hun partners welke wij ook hebben mogen helpen bij het vinden van een strak pak. Werkelijk een gebeurtenis die jullie, maar ook wij, niet snel zullen vergeten!

Uitslag winactie Bruidspaleis Den Haag & Rotterdam
3e plaats winactie

3e plaats – een schitterende Swarovski armband

Gefeliciteerd Wendy! Je was een schitterende bruid in een prachtige bruidsjapon van Cymbeline! Het geluk straalt op jouw ingezonden foto van je af en daarom win jij een schitterende Swarovski armband.

Inmiddels hebben we contact gehad met alle bruiden die in de prijzen zijn gevallen. We willen alle bruiden die hun prachtige foto’s hebben ingezonden ontzettend bedanken! Binnenkort zullen we al deze prachtige momenten in ons “Real Brides & Grooms” album op onze Bruidspaleis Facebook pagina plaatsen.

Heb jij jouw trouwjurk of kostuum bij ons gekocht? Tag ons dan op Facebook en wie weet zie jij jezelf ook terug in ons album prachtige brides & grooms!

Speciaal voor jou geselecteerd:

Kerst en Romantiek

23 december 2023
De meest romantische tijd van het jaar is aangebroken, met al die mooie verlichting en de kaarsjes! Een tijd van warmte en liefde. Een prachtige tijd om ...

Milla Nova: Ontdek de Tijdloze Elegantie van Bruidsmode

21 oktober 2023
Je trouwdag is een van de meest bijzondere momenten in je leven, en je verdient een trouwjurk die net zo speciaal is als de liefde die je ...

Bruidsmeisjes

8 februari 2022
Hoe leuk is het om op jullie trouwdag  1 of meer bruidskinderen te hebben? Misschien jullie dochtertje of nichtje, of wie je dan ook mee wil laten ...

Huisdier bij je bruiloft betrekken? Zo doe je het!

8 december 2020
Hoe leuk is het als jouw trouwe viervoeter de ringen komt brengen met een bijpassend ringkussentje op de rug? Of misschien wil jij wel met jouw trouwjurk ...