Voorbereidingen collecties 2018

Het nieuwe jaar is nog maar net van start. Toch zijn wij uiteraard al druk bezig met de collectie voor 2018!
Zo zijn wij onlangs bij Pronovias en Rosa Clará op bezoek geweest in Barcelona en hebben wij ook al de nieuwe collectie van Demetrios mogen inzien.

Uiteraard houden we nog even geheim wat jullie in de nieuwe collecties mogen verwachten. Wat we echter wel kunnen verklappen is dat we medio juni/juli dit jaar de prachtige Preview 2018 collectie van Pronovias en de 2018 collectie van Rosa Clará verwachten!

Houd onze website en onze Facebook pagina goed in de gaten, want zodra we meer kunnen vertellen over de inhoud van deze collecties, delen we dit natuurlijk zo snel mogelijk!

De prachtige 2017 collecties van bovenstaande bruidsmodemerken hangen uiteraard wel voor je klaar in onze vestigingen in zowel Den Haag als Rotterdam. We vertellen je hieronder kort meer over deze prachtige collecties:

Pronovias Ornani | Collectie 2017
Pronovias Ornani | Collectie 2017

Pronovias

Pronovias is het wereldberoemde bruidsmodemerk uit Spanje met een zeer exclusief en uitgebreid assortiment trouwjurken en bijpassende accessoires.

De trouwjurken staan bekend om hun elegantie, tederheid en fantasie. Door dit tot uiting te brengen in de uitstraling van de trouwjurken van Pronovias wordt het vrouwelijke lichaam op een perfecte wijze gevierd! De trouwjurken hebben een perfecte pasvorm en zijn vervaardigd in de meest exclusieve stoffen en materialen, zoals kant, tule, zijde, satijn met prachtige bewerkingen zoals kristal en kanten applicaties.

Als Premium Dealer hebben Bruidspaleis Den Haag en Bruidspaleis Rotterdam een zéér grote collectie in huis.

Rosa Clará Oriente | Collectie 2017
Rosa Clará Oriente | Collectie 2017

 

Rosa Clará

Rosa Clará biedt een assortiment zeer exclusieve, verfijnde japonnen en accessoires van licht materiaal met een zeer elegante uitstraling. Er is in de collectie 2017 veel gebruik gemaakt van plooien, lage ruggen en prachtige strikken. Kortom het Spaanse Rosa Clará is uiterst geschikt voor de bruid die kiest voor een klassieke stijl omgetoverd naar de moderne tijd

Uiteraard zijn ook deze trouwjurken vormgegeven naar de lijnen van het vrouwelijk lichaam, hebben zij een perfecte pasvorm en is er gebruik gemaakt van zeer exclusieve stoffen en materialen zoals kant, tule, zijde, satijn met prachtige bewerkingen zoals kristal en kanten applicaties. Als trend zien we voor de 2017 collectie prachtige soepele trouwjurken met elegante halslijnen en bewerkingen. Maar ook exclusieve kanten jurken, in fishtail of met een wijde rok voorzien van een lage rug en speelse accenten.

 

Demetrios 659 | Collectie 2017
Demetrios 659 | Collectie 2017

Demetrios

Het Amerikaanse Demetrios staat al jaren lang aan de top van de bruidsmode. De collectie bestaat uit mooi bewerkte trouwjurken in alle stijlen. De jurken zijn vervaardigd uit prachtige exclusieve stoffen en zijn tot in de details bewerkt, zoals met Swarovski steentjes en pareltjes. Ook bieden wij je een bijpassende collectie accessoires om jouw wedding look compleet te maken.

De 2017 collectie biedt trouwjurken heeft een hoog prinsessen gehalte voor de sexy bruid die dol is op glitter & glamour!

 

Plan online jouw afspraak en laat je verrassen door onze prachtige collectie trouwjurken. Wij werken met passie en het leveren van een top service staat bij ons hoog in het vaandel.

Speciaal voor jou geselecteerd:

Bruidsmeisjes

8 februari 2022
Hoe leuk is het om op jullie trouwdag  1 of meer bruidskinderen te hebben? Misschien jullie dochtertje of nichtje, of wie je dan ook mee wil laten ...

Kerst en Romantiek

13 december 2021
Ondanks, of misschien wel door Corona is het jaar voorbij gevlogen en is de kersttijd weer aangebroken. De meest romantische tijd van het jaar, met al die ...

Huisdier bij je bruiloft betrekken? Zo doe je het!

8 december 2020
Hoe leuk is het als jouw trouwe viervoeter de ringen komt brengen met een bijpassend ringkussentje op de rug? Of misschien wil jij wel met jouw trouwjurk ...

Trouwen in de winter: tips voor een winterbruiloft

2 november 2020
Een knisperend haardvuur, sfeervolle verlichting en een romantische setting; bij een winterbruiloft kan het allemaal. Zie jij jouw gasten al zitten onder een schapenvacht dekentje terwijl het ...