Voor een prachtig totaalplaatje heeft het Bruidspaleis een zeer uitgebreide collectie bruidssluiers, waaronder van het Spaanse merk Pronovias, in huis. De sluiers zijn bijpassend bij de trouwjurken en zijn er in verschillende soorten en maten. De bewerkingen variëren van hand gewerkt kant tot sprankelende Swarovski kristallen.

 

 

 

 

 

 

Edwin en Nina van Geest / van Ruijven

Met het uitzoeken van mijn bruidsjurk ben ik hier geweldig geholpen! De medewerkster had mijn wensen aangehoord, een hele collectie opgehangen om te passen en toen gingen we proberen. Na het passen van twee jurken en het aanhoren van onze opmerkingen, ging ze terug de winkel in om nog een jurk te pakken. En jahoor, dat werd mijn jurk! Er werd ook een prachtige sluier bij uitgezocht. Wat een heerlijke middag was dat en goed geholpen. De pasafspraken daarna werden we ook goed geholpen, maar had toch soms een wat minder fijne noot door opmerkingen van de coupeuse. (Ik weet het, zij moet zorgen dat ik in mijn jurk paste, maar sommige opmerkingen waren echt te bot..) Verder wel uitstekend geholpen, want wat was het prachtig allemaal!! Nogmaals ontzettend bedankt!

Meer

Bruidssluiers

Alles bekijken →

Bruidssluiers

V-2947

Bruidssluiers

V-2031

Bruidssluiers

V-2027.1

Bruidssluiers

V-2021.1

Bruidssluiers

V-varuna

Bruidssluiers

Kom langs!

Online afspraak maken!

Maak je dag compleet! Door je afspraak direct online in te plannen hebben we alle tijd voor je en hoef je niet te wachten tot je aan de beurt bent. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze