Model 421006 van het   merk Ladybird is een trouwjurk uit de 2021 collectie. Sinds dit jaar maakt Ladybird deel uit van de Pronovias Fashion Group. Het lijfje is van subtiel  kant met een diepe v-hals, welke overloopt naar een wijde tule rok met lange sleep.

Artikelcode: 22393

Prijsindicatie: €1750-€2000

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Lage Rug

Halslijn

Schouderbandjes

Kleur

Ivoor, Nude

Materiaal

Kant, Tule

Prijs indicatie

€ 1500,- tot € 2000,-

Bea Rijsdijk-koster
aanbevolen

Wij zijn afgelopen zaterdag 14 januari in Rotterdam geweest met onze schoondochter /dochter/schoonzus /nicht. Wat een fantastische zaak en personeel geweldig, de rust en de professionele aanpak was precies wat zij /wij nodig hadden. Dus de juiste dress, juiste zaak alles klopte.

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Ladybird

Sutton

Ladybird

Prudence

Ladybird

Noella

Ladybird

Nellie

Ladybird

Lilah

Ladybird

Lette

Ladybird

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Amber De waard

Wij zijn uiteindelijk in december 2021 getrouwd. We zouden eerder trouwen maar door covid een aantal Keer de datum moeten aanpassen. Dit bracht 1 extra uitdaging met zich mee… door het vele uitstellen van de bruiloft was ik op het moment dat wij trouwde 6 maanden zwanger…. Toen ik de jurk kocht, was ik nog niet zwanger. Daphne van het bruidspaleis in Den Haag heeft mij echt onwijs goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik ondanks de zwangerschap toch de jurk kon dragen die ik had uitgekozen! Super goed geholpen door lief, geduldig en vakkindig personeel.

Yavuzturk Yalcin

We’ve just bought our wedding dresses from this place. Wilma helped us a lot. She is really experienced, just gets from your face what you like really and leads in a nice way. After taking the decision we had champagne to celebrate. It was so kind of her. Thanks again Wilma! You made our day!

Lam k

I bought my wedding dress from the shop and the experience wes very nice .The stuff was kind and helpful. After our purchases they treat us with a sparkling wine

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze