Ladybird

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

Sharmaine

Ladybird

Karla

Ladybird

Frances

Ladybird

Arla

Ladybird

Fritha

Ladybird

Cristal

Ladybird

Annalena

Ladybird

Rupin

Ladybird

Lynnie

Ladybird

Cati

Ladybird

Caryne

Ladybird

Areanna

Ladybird

Mika

Ladybird

Mei

Ladybird

Evina

Ladybird

Evia

Ladybird

Cathia

Ladybird

Cosmo

Ladybird

Cait

Ladybird

Amla

Ladybird

Het motto van het Nederlandse merk Ladybird is ‘omdat geen bruid hetzelfde is!’ Daarom heeft Ladybird binnen hun collectie verschillende stijlen en mogelijkheden opgenomen.

De prachtige trouwjurken van dit merk zijn romantisch met hippe accenten. De subtiel bewerkte lijfjes, met vaak bewerkte halslijnen en wijde rokken met lange sleep, maken het plaatje compleet. Extra kenmerkend voor een echte Ladybird zijn de verschillende kleuraccenten. Ideaal voor een kleurthema of juist je favoriete kleur subtiel terug te laten komen in jouw trouwjurk!

Als trend zien we voor de 2024 collectie, prachtige soepele trouwjurken met elegante halslijnen en bewerkingen. Daarnaast zijn er de exclusieve kanten jurken, in zeemeermin of met een wijde rok voorzien van een lage rug en speelse accenten, maar ook de Boho Chique trouwjurken zijn opgenomen in de nieuwe collecties. Ladybird heeft dit allemaal in hun uitgebreide collectie.

Maak jouw totaalplaatje helemaal compleet met onze uitgebreide collectie bijpassende accessoires.

Say yes to the dress!

Maak online een afspraak en laat je verrassen door onze prachtige collectie trouwjurken.

Bij het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam vind je de meest uitgebreide collectie trouwjurken van alle nationale en internationale bekende bruidsmerken. Wij werken met passie en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias