Romalda

Model Romalda is een korte bruidsjurk sprankelende zilveren wikkeljurk. Praktisch en minimalistisch, maar toch elegant, de jurk past als de belangrijkste trouwjurk of als tweede trouwjurk voor een modieuze bruid. Ontdek onze brede selectie van elegant romantische, verfijnde jurken om de trouwjurk te vinden die bij je past!

Jouw droomjurk!

Silhouette

Alternatief, Kort, Mini

Kleur

Ivoor

Materiaal

Glitter

Prijs indicatie

€ 1000,- tot € 1500,-

SVDL

Super geholpen door Yolanda! Dit was de tweede keer dat ik voor een jurk ging kijken. De eerste keer was een regel rechte ramp bij een andere winkel (lees: bij grootste bruidszaak ter wereld). Waar het meer lopend band werk was, het maar maximaal passen van 5 jurken, dan de persoonlijke aandacht. Bij binnenkomst werden wij al met enthousiasme opgevangen, waarna we samen, onder het genot van een kopje thee, de wensen gingen bespreken. Daarna ging ik met Yolanda door de winkel en liet zij mij de jurken zien. We hadden een selectie gemaakt van allemaal totaal verschillende jurken. Uiteindelijk kwamen we steeds dichterbij hetgeen wat ik zocht, ik had een prachtige jurk aan maar het was niet 100%. Yolanda speelde hier heel goed op in, nam de laatste feedback mee en uiteindelijk kwam ze met DE jurk. Het was echt een magisch gevoel en met zijn allen waren we overtuigd dat dit de jurk voor mij is. We kregen champagne zodat we dit mooie moment konden vieren. Na een half uur foto's maken, en genieten met mijn gezelschap, werden mijn maten genomen en wordt de jurk in de juiste maat besteld. Het was echt een top ervaring! Yolanda luisterde goed en de persoonlijke aandacht wat uitmuntend. Ik kan het Bruidspaleis in Rotterdam zeker aanbevelen!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

CoutureElegantFashionHip

Juliana

Alberto Palatchi

Sue

Alberto Palatchi

Naomi

Alberto Palatchi

Ona

Alberto Palatchi

Virginia

Alberto Palatchi

Elestren

Nicole Milano

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Milla Nova

Demetra

Milla Nova

Elvira

Milla Nova

Paisley

Milla Nova

Riley

Milla Nova

Sofia

Milla Nova

Tamara

Milla Nova

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Nicolette Meijer

Wat een geweldige vrouw is Wilma! Hoe snel ze doorheeft wat je zoekt en hoe ze meedenkt. Ze stelt je helemaal op je gemak. Het was een heerlijke en gezellige ochtend en in een fantastische jurk ga ik volgende jaar trouwen :-) Morgen het uitzoeken van het trouwpak daar. Ik weet zeker dat daar ook weer een geweldige outfit uit voort komt!

Tess Nieuwpoort
aanbevolen

Ik ben vorige week zaterdag geholpen door Wilma in de vestiging van Rotterdam en geslaagd voor mijn droomjurk� ik zou iedere bride to be adviseren om hierlangs te gaan een eerdere mindere ervaring bij de honeymoonshop namen ze hier alle tijd voor me en het is zo leuk om te zien dat iemand zo veel liefde en passie heeft voor haar vak! Bedankt en tot in april ik kijk er naar uit �

Nelleke Kruijmer

Heb een hele goede ervaring gehad. Wilma heeft veel mensenkennis, en snapte al heel snel welke jurk bij me past. De tweede jurk was al raak.

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze