De mooiste kanten trouwjurken van Olvi’s

Ontzettend leuk stuk over ons prachtige merk Olvi’s bij dé trouwwebsite The Perfect Wedding!

Reis mee naar de betoverende wereld van Olvi’s, een wereld van kant en kristal, waar alle jurken met de hand worden gemaakt en tot in de kleinste details worden afgewerkt. Deze prachtige jurken worden geheel op Hollandse bodem ontworpen en zijn gemaakt van het allerbeste Franse stretchkant. Olvi’s jurken combineren op magische wijze modern design met vintage elementen en a lot of sexyness, perfect dus voor alle ladies met lef die nog op zoek zijn naar hun droomjurk! De Styliste van bruidsmodezaak Bruidspaleis legt uit waarom deze jurken zo bijzonder zijn. Nieuwsgierig geworden? Maak een pasafspraak en ervaar zelf die magische klik met the dress of your dreams!

 

Trouwjurken van Olvi’s

Dit Nederlandse trouwjurkenmerk is er één waar we trots op mogen zijn. Ze onderscheiden zichzelf in de markt door gebruik te maken van prachtig Frans stretchkant. Deze stof sluit nauw aan op het lichaam, maar is ook heel rekbaar. Wij vroegen bruidsmodezaak Bruidspaleis wat er zo speciaal is aan dit merk. “Olvi’s spreekt met haar trouwjurken net een andere doelgroep aan. Het is een vrij jong bruidsmodemerk dat zich richt op bruiden met lef. Lage ruggen, veel opengewerkt kant en een tikkie sexyness. Dit past helemaal bij de trend van nu. Steeds meer bruiden durven zichzelf wat meer in the picture te zetten.

Voor iedereen geschikt | Hoewel veel van deze modellen nauwsluitend zijn, zijn er ook jurken die juist erg geschikt zijn voor als je buik de ‘probleem zone’ is. Deze hebben wel een prachtig lijfje, maar bijvoorbeeld een uitlopende rok van tule.”

Ook voor de zwangere bruid | Doordat deze jurken op het lichaam aansluiten, maar ook heel erg rekbaar zijn OIvi’s trouwjurken ideaal voor zwangere bruiden. Wanneer je een bolle toeter hebt, kan het best lastig zijn om een goede trouwjruk te vinden. Ze zitten niet comfortabel of sluiten niet mooi aan. Met de komst van Olvi’s trouwjurken is dit probleem verleden tijd. Ze passen perfect, ook als je preggers bent! Helemaal leuk: er bestaat ook een mini collectie voor bruidsmeisjes van drie tot veertien jaar. Matching dresses, hoe schattig!

Bron: The Perfect Wedding in samenwerking met Bruidspaleis

Speciaal voor jou geselecteerd:

Pronovias 50 years…

18 oktober 2014
Het Spaanse Pronovias bestaat dit jaar 50 jaar! En dat moet gevierd worden met een prachtige nieuwe 2015 collectie bestaande uit 50 jurken die als afsluiter tijdens ...