Pronovias 50 years…

Het Spaanse Pronovias bestaat dit jaar 50 jaar! En dat moet gevierd worden met een prachtige nieuwe 2015 collectie bestaande uit 50 jurken die als afsluiter tijdens de Bridal Week in Barcelona werden getoond.

De show werd ingeluid door Pronovias president Alberto Palatchi die sprak over het erfgoed, de waarden en passie van het merk. En de nieuwe collectie bewijst maar weer eens dat Pronovias een van de topmerken is en blijft. Het is smikkelen en smullen als je hartje sneller gaat kloppen van mooie bruidsmode.

Prachtige illusie neklijnen, gouddraad, kant, veren, opengewerkte ruggen… sommige jurken vertonen een invloed door de ontwerpen uit het verleden van Pronovias, maar natuurlijk wel voorzien van een 2015 sausje. Lange slepen en kortere sluiers zijn kenmerkend.

De collectie bestaat weer uit prachtige japonnen van romantisch kant, klassiek mikado en hip met veertjes. Ook voor de 2015 collectie zijn we weer Premium Dealer. Nu verkrijgbaar bij BruidsPaleis Den Haag en BruidsPaleis Rotterdam.

 

 

Speciaal voor jou geselecteerd:

De mooiste kanten trouwjurken van Olvi’s

5 januari 2017
Ontzettend leuk stuk over ons prachtige merk Olvi’s bij dé trouwwebsite The Perfect Wedding! Reis mee naar de betoverende wereld van Olvi’s, een wereld van kant en ...