Immediate 21011

Model 21011 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

Specificaties:

Kleur

Zeegroen

Stijl

Modern

Gül D

In oktober 2022 voor het eerst geweest bij Bruidspaleis om mijn droomjurk te vinden. Ik ben ontvangen en geholpen door lieve Daphne. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en stelde vragen om zo mijn droomjurk te vinden. Binnen twee maanden had ik mijn droomjurk. Wat is Daphne een ontzettend lieve en behulpzame vrouw waarmee je kan lachen. Ik ben altijd ontvangen met een enorme glimlach en warmte waardoor ik me op mijn gemak voelde. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn bruidsjurk. Lieve Daphne, enorm bedankt voor je hulp en je mooie, warme persoonlijkheid.

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Valentina Looij

We zijn fantastisch goed geholpen door Wilma. Ik had twee jurken die ik erg leuk vond! Toen heeft Wilma voor mij geregeld dat de twee jurken gecombineerd gaat worden! Het was erg gezellig!! Ik raad deze zaak zeer aan ! Bedankt Wilma!

Deborah Mod
aanbevolen

Deze jurk gekocht bij bruidspaleis Rotterdam top service top jurk top dag alles top. Bedankt voor alles!!!!

Joey Taal

Helemaal tevreden met de service en collectie.

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen