Model 22015 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern, Trendy

Michel Kloeg

Op 25 oktober 2018 voor onze dochter geslaagd in het Bruidspaleis! Het is natuurlijk niet eenvoudig zo'n keuze te maken maar Wilma heeft ons daar meer dan prima bij geholpen. Alle jurken zijn prachtig maar voor je dochter is er maar één de mooiste en die is het geworden. Ik heb geen idee hoeveel er hangen maar om dan de juiste te vinden is al een uitdaging op zich. Wilma verstaat de kunst om in de juiste verhouding tussen wens en budget, ratio en emotie, de perfecte bruidsjurk te vinden. Wij konden na 2 uur "Ja" zeggen. En nu maar wachten op de mooiste dag van je leven!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22014

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22014

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Nadia Miguel

We waren bij de outlet beland en hadden net niet gevonden wat ik zocht. Toen zei ze: weet je wat we lopen naar de overkant (hier dus) want volgens mij hebben we wel wat binnen je budget hangen. En JA! GEVONDEN! Wat een toppers

Kitty Spaans

Een jaar later nu terug geweest met mijn dochter weer super geholpen door Rosita. Wat een mooie collectie hebben ze daar en de gezelligheid en vriendelijkheid staat daar op nr1. Mijn dochter super geholpen was best onzeker maar wat een mooie jurk weer net zo als mijn schoondochter toen. Dankjewel voor deze mooie ochtend. Gr kitty

Joyce Valentino
aanbevolen

The sales lady!!!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen