Kant

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

SAMPLE SALE!

Runis

Atelier Pronovias

SAMPLE SALE!

Huron

Pronovias

SAMPLE SALE!

Thebe

Pronovias

Blair

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Psalm

Rembo Styling

Nutelo

Rembo Styling

Brooke

Rembo Styling

Drew

Rembo Styling

White Lotus

Marylise

Long Beach

Marylise

Rosamund

Marylise

Lomita

Marylise

Rimrock

Marylise

Kitty

Milla Nova

Cassiopeia

Milla Nova

Joy

Milla Nova

Camarillo

Marylise

Dutchess

Milla Nova

Sharon

Tina Valerdi

Laat je inspirerende door onze uitgebreide collectie kanten trouwjurken. Blader door een verscheidenheid aan stijlen, van vintage tot modern, en ontdek hoe kant kan worden gecombineerd met andere stoffen en details om unieke en persoonlijke trouwjurken te creëren.

Onze experts delen hun afbeeldingen en advies over het kiezen van de perfecte kanten trouwjurk die past bij jouw lichaamsvorm, bruiloftsthema en persoonlijke stijl. We begeleiden je bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste kanten stof tot het kiezen van de juiste snit en versieringen.

Al meer dan 40 jaar krijgen inspirerende verhalen van echte bruiden die kiezen voor kant in hun trouwjurken en delen hoe deze keuze bijdroeg aan hun speciale dag. Ontdek hoe een bruid kan laten stralen en emotie kan toevoegen aan de trouwceremonie.

Bij het Bruidspaleis zijn we gepassioneerd door de magie van kant in trouwjurken. We begrijpen de onderliggende betekenis en het tijdloze karakter ervan, en we zijn er trots op bruiden te helpen bij het vinden van hun droomjurken. Of je nu houdt van de romantische uitstraling van kant of gewoon nieuwsgierig bent naar deze prachtige stof, onze website is jouw gids naar de wereld van kant in trouwjurken.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias