Een eycatcher van een trouwjurk van tule, geborduurd met bloemmotieven en kralen. V-hals en A-lijn rok. Detail van maraboeveren op de schouders en een lage rug en gevoerde knopen.

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Alternatief

Halslijn

V-hals

Kleur

Ivoor, Nude

Materiaal

Kant

Prijs indicatie

€ 2500,- tot € 3000,-

SVDL

Super geholpen door Yolanda! Dit was de tweede keer dat ik voor een jurk ging kijken. De eerste keer was een regel rechte ramp bij een andere winkel (lees: bij grootste bruidszaak ter wereld). Waar het meer lopend band werk was, het maar maximaal passen van 5 jurken, dan de persoonlijke aandacht. Bij binnenkomst werden wij al met enthousiasme opgevangen, waarna we samen, onder het genot van een kopje thee, de wensen gingen bespreken. Daarna ging ik met Yolanda door de winkel en liet zij mij de jurken zien. We hadden een selectie gemaakt van allemaal totaal verschillende jurken. Uiteindelijk kwamen we steeds dichterbij hetgeen wat ik zocht, ik had een prachtige jurk aan maar het was niet 100%. Yolanda speelde hier heel goed op in, nam de laatste feedback mee en uiteindelijk kwam ze met DE jurk. Het was echt een magisch gevoel en met zijn allen waren we overtuigd dat dit de jurk voor mij is. We kregen champagne zodat we dit mooie moment konden vieren. Na een half uur foto's maken, en genieten met mijn gezelschap, werden mijn maten genomen en wordt de jurk in de juiste maat besteld. Het was echt een top ervaring! Yolanda luisterde goed en de persoonlijke aandacht wat uitmuntend. Ik kan het Bruidspaleis in Rotterdam zeker aanbevelen!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

CoutureGlamourRomantischStoer

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Alberto Palatchi

Sasha

Alberto Palatchi

Yelena

Alberto Palatchi

Charlotte

Alberto Palatchi

Tiki

Alberto Palatchi

Neli

Alberto Palatchi

Sandra

Alberto Palatchi

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Rini Slootweg

Ontzettend fijne bruidszaak. Ik ging voor de eerste keer kijken voor een trouwjurk en had geen idee wat ik wilde. Ik werd ontzettend goed en vriendelijk geholpen om tot een jurk te komen. Tot mijn verrassing was dit ook gelijk DE jurk. Enkele weken later was ik zwanger, ik had contact met het bruidspaleis. Ik was bang dat dit problemen zou veroorzaken voor het vermaken van de jurk. Echter werd er heel blij gereageerd op mijn zwangerschap. Ik mocht vaker komen om te passen (ook toen de hormonale zwangerschaps- en bruiloftstress toesloeg en ik overal aan twijfelde) en geen moeite bleef gespaard om de jurk goed passend te maken voor mijn dikke buik. Tegen de tijd van ik ging trouwen was ik bijna 7 maanden zwanger en de jurk zat als gegoten! Dank alle lieve mensen van het bruidspaleis!

Jacqueline Enthoven - van der Marel
aanbevolen

Jullie waren de eerste bruids winkel waar ik binnen kwam. Van tevoren dacht ik dit wordt vast een heel lang traject. De verkoopster en later bleek eigenaresse hielp mij en vroeg wat ik niet wilde en de 1e jurk zat veel op wat ik niet wilde maar ze gaf me zo wel t idee hoe wat ik niet wilde stond. De 2e jurk die ze me liet zien ging ik niet aandoen maar de 3e jurk vond ik zo mooi en toen ik m aanhad en zag was ik bijna verkocht. Na mijn wens erbij uitgelegd te hebben kwam ze met losse stukken aan en wist ik t zeker dit is hem en ook mijn moeder had hetzelfde. De jurk is helemaal gemaakt zoals ik hem wilde en 2 dagen geleden zijn wij getrouwd. Een super mooie dag en de jurk zat super mooi. Ik heb zoveel reacties gekregen, ik ben jullie zeer dankbaar dat mijn zoektocht zo snel succesvol geëindigd was. Betty en Daphne van bruids paleis Den Haag nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp en op gemak stellen en de tijd etc. Kan jullie alleen maar aanbevelen!!! Foto's volgen �

Melissa Kwakernaak

Vorige maand ben ik getrouwd in een schitterende jurk van het Bruidspaleis. Als ik het over zou doen, zou ik zonder enige twijfel weer gaan voor een jurk van het Bruidspaleis. Alle dames die er werken zijn goud waard en hebben maar één doel: jou te laten stralen als je trouwt. En dat is ze helemaal gelukt!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze