Fabienne

Model Fabienne uit de Marylise 2023 collectie, is een jurk met een top gemaakt van kant met een sweetheart halslijn en dunne bandjes met kralen. De tule in de rok geeft het een vloeiende uitstraling.

Artikelcode: 22995

Prijsindicatie: €2000-€2250

Jouw droomjurk!

Kleur

Ivoor

Materiaal

Kant, Tule

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Yvette B

Zojuist zeer goed geholpen door Wilma die door goed te luisteren systematisch alle opties doornam en precies die jurken wist uit te kiezen die pasten bij mijn wensen. Na ruim twee uur passen wat het duidelijk; de eerste jurk die Wilma voor mij uitzocht was perfect en daar was ik nu zelf ook 100% van overtuigd! Bedankt Wilma! Op naar de bruiloft!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

BohemianLess is moreRomantisch

Runis

Atelier Pronovias

Huron

Pronovias

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Marylise

Jackson

Marylise

White Lotus

Marylise

Santa Fe

Marylise

Long Beach

Marylise

Rosamund

Marylise

Lomita

Marylise

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Annelies Den Breejen
aanbevolen

Locatie rotterdam Vandaag het trouwpak van mijn aanstaande opgehaald. We zijn super goed geholpen door Ted!! Uiterst aardige en eerlijke man, ondanks dat wij erg kieskeurig en aanpassingen wilde bleef hij geduldig en heeft hij alles zeer goed geregeld!! We hebben nu een mooi trouwpak in huis. Kortom goede service

Nancy Roessingh Van Iterson Polderdijk
aanbevolen

Heel fijn geholpen.. nu mijn trouwdag tegemoet met een prachtige jurk!

Naomi Wahls

We got married in under 6 weeks and found my dress, his suite, and our rings all adjusted in time for the wedding without us seeing the other’s outfit. Wonderful experience and excellent assistance!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze