Prachtige zeemeermin off-the-shoulder mikado bruidsjurk met een hartvormige halslijn, gedrapeerd lijfje en een lange sleep. Maak jouw look compleet me de grote afneembare mikado strik aan de voorkant.

Jouw droomjurk!

Silhouette

Eenvoudig, Zeemeermin

Halslijn

Off-shoulder

Kleur

Ivoor

Materiaal

Mikado

Prijs indicatie

€ 1500,- tot € 2000,-

Anastasia van 't Ende
aanbevolen

Ik ben geweldig geholpen met het uitzoeken van mijn bruidsjurk. Ik twijfelde sterk tussen twee jurken, maar de medewerkster was heel rustig en geduldig en wisselde steeds van jurk om er zeker van te zijn dat ik de juiste keuze zou maken. Ook als ik weer wat anders bedacht (wat me leuk of mooi leek), was dat allemaal geen probleem. Niets was teveel gevraagd! Ik heb uiteindelijk mijn droomjurk daar gevonden en heb een prachtige dag gehad!! Aan alle crew van het Bruidspaleis: BEDANKT!!!

Dezelfde stijl

Io

Pronovias

Thebe

Pronovias

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Milla Nova

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Blair jacket

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Kitty

Milla Nova

Cassiopeia

Milla Nova

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Joyce Valentino
aanbevolen

The sales lady!!!

Rachel de Jong

Lieve Wilma, ik ben afgelopen week getrouwd en heb heel veel complimenten gekregen over mijn trouwjurk en het kostuum van mijn man.Het was er zonder mij, fantastisch bij uitgezocht door jullie. Het uitzoeken was al een feest, maar ook aan de afpassingen heb ik veel plezier beleefd. Nogmaals hartelijk voor jullie oprechte hulp en advies. We zullen jullie zeker aanraden. Rachel en Ferry

Marijke van Ooijen
aanbevolen

Mijn dochter en ik zijn gisteren bij jullie in het Bruidspaleis geweest.En wat zijn we ontzettend warm en fijn ontvangen! Geduldig en met veel belangstelling met goede adviezen. Mijn dochter is geslaagd, we hebben een prachtige jurk gevonden... na afloop zijn we verwend met een glaasje en wat lekkere hapjes om dit te vieren, zo feestelijk. Het Bruidspaleis heeft het voor ons een onvergetelijke dag gemaakt...en hier willen Lisa en ik jullie heel hartelijk voor bedanken. Nu nog even wachten om een tweede keer te passen...dus tot over een paar maandjes... Met lieve groet, Lisa en Marijke van Ooijen

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze