Simpel

HOGE KORTINGEN TOT -70%

SAMPLE SALE

Korting op geselecteerde trouwjurken

SAMPLE SALE!

Runis

Atelier Pronovias

Cassiopeia

Milla Nova

Whiteley

Milla Nova

April

Milla Nova

Sandra

Alberto Palatchi

Quinn

Rembo Styling

Peach

Rembo Styling

Nell

Rembo Styling

Zoey

Rembo Styling

Fransuaza

Milla Nova

Svetlana

Alberto Palatchi

Nevado

Pronovias

Elvira

Milla Nova

Paisley

Milla Nova

Blondie

White One

Struts

White One

Candice

Hervé

SAMPLE SALE!

Appia

Pronovias

SAMPLE SALE!

Roman

Pronovias

Seea

Pronovias

Simpele trouwjurken

Eenvoud siert, en dat betekent zeker ook voor trouwjurken. Simpele trouwjurken zijn een tijdloze keuze voor bruiden die de schoonheid van minimalisme en ingetogen elegantie waarderen op hun grote dag.

Wat een simpele trouwjurkkenmerk is, is het ontbreken van overmatige versieringen en details. Deze jurken zijn ontworpen met zuivere lijnen en een strak silhouet, waardoor ze een klassieke en specifieke uitstraling hebben. Ze vallen op door hun ingetogen eenvoud en maximaal vaak de natuurlijke schoonheid van de bruid.

De stoffen die worden gebruikt voor simpele trouwjurken bestaande uit zijde tot satijn, chiffon tot crêpe. Deze stoffen dragen bij aan het tijdloze karakter en de luxe uitstraling van de jurken. Vaak hebben ze minimale versieringen, zoals indirecte kanten accenten, fijne parelapplicaties of delicate stakingen, die de eenvoudige elegantie boven zonder de aandacht af te leiden.

Een van de grote voordelen van simpele trouwjurken is hun veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor diverse bruiloftsthema’s en locaties, van een intieme strandceremonie tot een uitgebreide balzaalreceptie. Ze zijn ook gemakkelijk te combineren met accessoires, zoals sluier, sieraden en schoenen, zodat bruiden hun eigen persoonlijke stijl kunnen uitdrukken.

Een ander pluspunt van simpele trouwjurken is het comfort. Met minder tierlantijnen en zware versieringen zijn deze jurken vaak lichter en praktischer te dragen, waardoor bruiden zich vrij en relaxed voelen op hun trouwdag.

Simpele trouwjurken zijn tijdloos en elegant, en ze hebben de unieke versiering die ze nooit uit de mode raken. Ze zijn perfect voor bruiden die een tijdloze look willen creëren op hun trouwdag.

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias