Mouwloze mikado zeemeerminjurk met prachtige handdrapering die het silhouet accentueert. Wordt geleverd met een afneembare over rok voor extra glamour.

Jouw droomjurk!

Kleur

Ivoor

Materiaal

Mikado

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Annemarie De Jong
aanbevolen

In januari 2016 begon mijn zoektocht naar DE jurk. De allereerste afspraak in een bruidszaak was bij jullie in Den Haag. Ik ben onwijs goed geholpen door Daphne, wat een spontane vrouw en ze begreep wat mijn wensen waren. Achteraf was de eerste jurk die ik aan had DE jurk. De laatste passessie heeft Dineke me goed geholpen en tips meegegeven. Op 4 november 2016 was het eindelijk zover. Op de dag zelf veel complimenten gehad over de mooie jurk en mijn man vond hem fantastisch.Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet voor de mooiste dag van mijn leven. Groetjes Annemarie van Muijen-de Jong

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

CoutureElegantKlassiek

Runis

Atelier Pronovias

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Nicole Milano

Elestren

Nicole Milano

Goreme

Nicole Milano

Esmeray

Nicole Milano

Sadie

Nicole Milano

Hallie

Nicole Milano

Amaranth

Nicole Milano

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Anne Marie Bruin
aanbevolen

Wij zijn hier zo vriendelijk en professioneel geholpen. Ook bij het latere doorpassen tot aan de aflevering van de trouwjurk alles was geweldig! Dit heeft bijgedragen aan een geweldige bruiloft! Echt een aanrader!

SVDL

Super geholpen door Yolanda! Dit was de tweede keer dat ik voor een jurk ging kijken. De eerste keer was een regel rechte ramp bij een andere winkel (lees: bij grootste bruidszaak ter wereld). Waar het meer lopend band werk was, het maar maximaal passen van 5 jurken, dan de persoonlijke aandacht. Bij binnenkomst werden wij al met enthousiasme opgevangen, waarna we samen, onder het genot van een kopje thee, de wensen gingen bespreken. Daarna ging ik met Yolanda door de winkel en liet zij mij de jurken zien. We hadden een selectie gemaakt van allemaal totaal verschillende jurken. Uiteindelijk kwamen we steeds dichterbij hetgeen wat ik zocht, ik had een prachtige jurk aan maar het was niet 100%. Yolanda speelde hier heel goed op in, nam de laatste feedback mee en uiteindelijk kwam ze met DE jurk. Het was echt een magisch gevoel en met zijn allen waren we overtuigd dat dit de jurk voor mij is. We kregen champagne zodat we dit mooie moment konden vieren. Na een half uur foto's maken, en genieten met mijn gezelschap, werden mijn maten genomen en wordt de jurk in de juiste maat besteld. Het was echt een top ervaring! Yolanda luisterde goed en de persoonlijke aandacht wat uitmuntend. Ik kan het Bruidspaleis in Rotterdam zeker aanbevelen!

Sandra Ullersma
aanbevolen

Een super Prettige winkel ! Vriendelijk personeel dat alle tijd voor je maakt. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Vandaag mn trouwjurk opgehaald die perfect op maat gemaakt is. ❤

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze