Jackson

Jackson is een schoonheid met lange mouwen en een lichte fishtail-stijl gemaakt van jersey! De top is diep uitgesneden en de achterkant is open in keyhole-stijl. Zowel de achterkant als de bisschopsmouwen zijn gemaakt van doorschijnend kant. 

Jouw droomjurk!

Silhouette

Eenvoudig, Fit and Flair

Halslijn

Mouwen, V-hals

Kleur

Ivoor

Materiaal

Voile

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Nienke Bakker

Afgelopen zondag ben ik geslaagd voor mijn droomjurk! Margreth heeft mij geweldig geholpen, ze nam de tijd voor me en geen vraag of verzoek was te gek. Ook Wilma kwam met goede adviezen en toen ik mijn jurk aantrok, was het voor iedereen duidelijk! Deze is voor mij gemaakt! Ontzettend bedankt, team Bruidspaleis!!

Dezelfde stijl

Runis

Atelier Pronovias

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Psalm

Rembo Styling

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Marylise

White Lotus

Marylise

Santa Fe

Marylise

Long Beach

Marylise

Rosamund

Marylise

Lomita

Marylise

Rimrock

Marylise

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Yavuzturk Yalcin

We’ve just bought our wedding dresses from this place. Wilma helped us a lot. She is really experienced, just gets from your face what you like really and leads in a nice way. After taking the decision we had champagne to celebrate. It was so kind of her. Thanks again Wilma! You made our day!

Karin Van Rijnsoever

Het was liefde op het eerste gezicht bij het zien van mijn jurk. Wilma heeft mij goed begrepen bij het aangeven van mijn wensen. De sfeer in het BruidsPaleis vonden wij zeer ontspannen en gezellig. Wij gaan een zeer mooie bruiloft tegemoet met een goed passende jurk. Lieve groet Bert&Karin

Marijke van Ooijen
aanbevolen

Mijn dochter en ik zijn gisteren bij jullie in het Bruidspaleis geweest.En wat zijn we ontzettend warm en fijn ontvangen! Geduldig en met veel belangstelling met goede adviezen. Mijn dochter is geslaagd, we hebben een prachtige jurk gevonden... na afloop zijn we verwend met een glaasje en wat lekkere hapjes om dit te vieren, zo feestelijk. Het Bruidspaleis heeft het voor ons een onvergetelijke dag gemaakt...en hier willen Lisa en ik jullie heel hartelijk voor bedanken. Nu nog even wachten om een tweede keer te passen...dus tot over een paar maandjes... Met lieve groet, Lisa en Marijke van Ooijen

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze