Model Danna van het Spaanse merk Tina Valerdi is een trouwjurk uit de 2024 collectie. Een fantastisch en super vrouwelijk broekpak met korset lijfje en losse broek en afneembare bandjes en losse sleep.

Jouw droomjurk!

Silhouette

Afneembare Sleep, Broek

Halslijn

Strapless

Kleur

Ivoor, Nude

Materiaal

Glitter, Kant, Tule

Prijs indicatie

€ 1500,- tot € 2000,-

Marian Gezamenlijk

Wij hebben een hele goede ervaring met het Bruidspaleis en hun personeel.

Dezelfde stijl

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Tina Valerdi

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Sharon

Tina Valerdi

Andrea

Tina Valerdi

Cali

Tina Valerdi

Emani

Tina Valerdi

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Janneke Rozenberg

Goede service en mooie jurken

Gül D

In oktober 2022 voor het eerst geweest bij Bruidspaleis om mijn droomjurk te vinden. Ik ben ontvangen en geholpen door lieve Daphne. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en stelde vragen om zo mijn droomjurk te vinden. Binnen twee maanden had ik mijn droomjurk. Wat is Daphne een ontzettend lieve en behulpzame vrouw waarmee je kan lachen. Ik ben altijd ontvangen met een enorme glimlach en warmte waardoor ik me op mijn gemak voelde. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn bruidsjurk. Lieve Daphne, enorm bedankt voor je hulp en je mooie, warme persoonlijkheid.

Anouk Hx Vd
aanbevolen

Lieve Daphne, Dankzij jou hulp was het passen van mijn trouwjurk een feestje! Je hulp, je gezelligheid en het meedenken was super fijn. Zelfs toen onze bruiloft door Corona niet door kon gaan werd er meegedacht. En kon ik kosteloos een jaar later weer opnieuw door passen. Ik ben super geholpen bij het Bruidspaleis! Zoveel keuze fijne mensen en ontzettend mooie jurken! Dank jullie wel voor alles!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze