Wordt verliefd op Sharon uit de nieuwste collectie van Tina Valerdi. Een waanzinnig lijfje met diepe halslijn en rug lijn welke nauw aansluit geeft een sexy uitstraling. De rok is slank gesneden tot aan de knieën en loopt romantisch wijd uit naar een lange sleep. De stof is geheel bewerkt met kleine glittertjes en subtiele kantjes.

Jouw droomjurk!

Silhouette

Zeemeermin

Halslijn

V-hals

Kleur

Blush, Ivoor

Materiaal

Glitter, Kant, Tule

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Edwin en Nina van Geest / van Ruijven

Met het uitzoeken van mijn bruidsjurk ben ik hier geweldig geholpen! De medewerkster had mijn wensen aangehoord, een hele collectie opgehangen om te passen en toen gingen we proberen. Na het passen van twee jurken en het aanhoren van onze opmerkingen, ging ze terug de winkel in om nog een jurk te pakken. En jahoor, dat werd mijn jurk! Er werd ook een prachtige sluier bij uitgezocht. Wat een heerlijke middag was dat en goed geholpen. De pasafspraken daarna werden we ook goed geholpen, maar had toch soms een wat minder fijne noot door opmerkingen van de coupeuse. (Ik weet het, zij moet zorgen dat ik in mijn jurk paste, maar sommige opmerkingen waren echt te bot..) Verder wel uitstekend geholpen, want wat was het prachtig allemaal!! Nogmaals ontzettend bedankt!

Dezelfde stijl

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Tina Valerdi

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Danna

Tina Valerdi

Andrea

Tina Valerdi

Cali

Tina Valerdi

Emani

Tina Valerdi

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Judyta Marcin Kowalczyk
aanbevolen

I just back from den Haag! Sooo nice and great experience, very love it! A lot of beautiful dresses and great help! Lady Daphne is great! Helps me a lot! Thank you sooo much! 💋💐

Ramona Will

In april 2019 heb ik mijn jurk gekocht bij Bruidspaleis Rotterdam. Ik ben ontzettend goed geholpen. Er wordt alle tijd voor je genomen en niets was teveel gevraagd. In februari 2020 heb ik mijn eerste pas gehad. Alles was perfect. Tot de corona-crisis toesloeg. Ik heb nu voor de tweede keer onze bruiloft moeten verplaatsen. Gelukkig denkt Bruidspaleis (Wilma) hier ontzettend in mee en heb ik ook het ophalen van mijn jurk tot twee keer toe mogen verschuiven. Mijn jurk is bij Bruidspaleis in ontzettend goede handen en ik kan niet wachten tot ik hem volgend jaar dan hopelijk echt kan ophalen! Wilma en alle andere collega's, onwijs bedankt voor jullie betrokkenheid, het meedenken en vriendelijkheid!

Annelies de Waal - Hakkesteeg
aanbevolen

In Rotterdam ben ik keurig geholpen en de eigenaresse is een hele vriendelijke, hartelijke vrouw. Na wat extra hulp van Wilma zat mijn jurk als gegoten en voelde ik me net een prinses ☺️

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze