Model 19033 is een fashion kostuum uit de Immediate collectie. Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Roos K

Ik ben heel erg tevreden over het bruidspaleis. Ik werd erg goed geholpen. We werden warm verwelkomd, er werd goed naar me geluisterd en ze hielpen me echt om de perfecte jurk te vinden. Ze hebben de jurk vakkundig aangepast aan mijn lichaam. PRACHTIG echt een aanrader!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Irma

Geef je over aan de expertise van Daphne en het komt helemaal goed! Ze begrijpt jouw stijl als geen ander en kijkt heel goed naar wat er bij jouw lichaam past. Buiten dat is ze ook nog ontzettend vriendelijk en geïnteresseerd. Aanrader!!

Nelleke Pluijter
aanbevolen

Ben je op zoek naar een winkel waar er écht naar je wensen wordt geluisterd? Dan moet je naar Bruidspaleis Den Haag gaan! Roos, wat heb je mij fijn geholpen. Ik ben een ontzettend grote twijfelaar, maar dat maakte jou helemaal niets uit. Ik mocht er een weekje over nadenken en vervolgens mijn beslissing nemen. Ik had voor mijn afspraak al wat foto's gemaild van jurken die ik erg mooi vond. Roos heeft speciaal een jurk uit Rotterdam laten komen. Uiteindelijk is dat mijn jurk geworden! Dus, plan een afspraak en ervaar zelf hoe leuk je geholpen zult worden! Roos, nogmaals bedankt voor je geduld en het plezier wat ik heb gehad tijdens de passessies.

Melissa Kwakernaak

Vorige maand ben ik getrouwd in een schitterende jurk van het Bruidspaleis. Als ik het over zou doen, zou ik zonder enige twijfel weer gaan voor een jurk van het Bruidspaleis. Alle dames die er werken zijn goud waard en hebben maar één doel: jou te laten stralen als je trouwt. En dat is ze helemaal gelukt!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen